Mazda Millenia S TA KJ 1997r.
oołłł jeee
Fele wypasne
teraz tylko czekam na fotki za dnia bo tak to ciezko ocenic ten lakier 
najs 
tco_tm napisał(a):A co zrobiłeś z millenią, która jest na pierwszej stronie?
no wlasnie gdzie ona jest
Globy napisał(a):na wiosnę polakieruję felgi na srebrno
czemu chcesz malowac na srebrno
Janusz626 napisał(a):czemu chcesz malowac na srebrno pytajnik w tym chromie lsni idealnie..
no, ale ten chrom już się kończy niestety i źle to wygląda tak naprawdę na przyszłość
- Od: 15 maja 2004, 16:37
Felgi są w dobrym stanie, ale szczerze to przyzwyczaiłem się już do tamtych – po renowacji były jak nowe, a tutaj jednak są drobne wżery i obcierki, a na jednej odchodzi chrom od środka. Poza tym... aż taki blask nie leży w moim charakterze
Wystarczy solidna warstwa wosku na perłowym lakierze, hihi. Obiecane fotki pojawiają się, jak tylko nad Warszawą zaświeci odrobina słońca i wysuszy na kilka godzin ulice.
Piękne auto. jedna z moich ulubionych mazd w moim ulubionym kolorze.
Globy napisał(a):przyzwyczaiłem się już do tamtych – po renowacji były jak nowe
znaczy sie te ori 15" X9 ? a one nie byly w chromie ? co z nimi zrobiles
Globy napisał(a):są drobne wżery i obcierki, a na jednej odchodzi chrom od środka
chyba wiem o co chodzi, ten sliczny chrom odchodzi platami i nie wiadomo dlaczego, ale od srodka nie widac przeciez
Janusz626 napisał(a):znaczy sie te ori 15" X9 ? a one nie byly w chromie ? co z nimi zrobiles
To były 16-stki, fabrycznie niklowane, ale jak to po 12 latach – zmęczone czasem. Dałem je w kwietniu do renowacji. Obawiam się, że z tymi będzie tak samo... Tak właśnie jest, gdy zaczynasz wpadać w fobię i z kaprysu wymieniasz kolejne elementy swojego samochodu na nowe – nawet zapalniczkę

Milly bardzo dziękuje, Piotrze! Tfu, tfu
Globy napisał(a):To były 16-stki, fabrycznie niklowane, ale jak to po 12 latach – zmęczone czasem
kurcze, szukalem 16" wlasnie i nie znalazlem i kupilem 15"
Globy napisał(a):po rozrządzie przyjdzie kolej na nową skórę
a ja mysle nad nowym lakierem na wiosne
Nie, musi być fabryka! Skóra dobrze się trzyma jak na swoje lata, ale nie zaszkodzi jej drobna rewitalizacja
Zobaczymy... Felgi właściwie mam na sprzedaż, więc mogliśmy się dogadać, ale może zostawię na zimę. A u Ciebie może wystarczy polerka?
Millenia wciąż ta sama, chociaż te kilka drobiazgów odmieniło Jej oblicze. Obydwa były piękne, a wewnątrz nic się nie zmieniło – dalej jest przytulna i pozwala czuć się jak w domu. Pozwala przemieszczać się wygodnie i szybko, zostawiając za sobą na ulicy nutę wyjątkowości... Jak dobre perfumy na szyi pociągającej kobiety. I każda myśl o Niej wywołuje uśmiech na twarzy i błogie uczucie szczęścia połączone z szaloną namiętnością w piersi.
PS. Szczególnie, jak zbliża się termin spłaty karty kredytowej
Millenia wciąż ta sama, chociaż te kilka drobiazgów odmieniło Jej oblicze. Obydwa były piękne, a wewnątrz nic się nie zmieniło – dalej jest przytulna i pozwala czuć się jak w domu. Pozwala przemieszczać się wygodnie i szybko, zostawiając za sobą na ulicy nutę wyjątkowości... Jak dobre perfumy na szyi pociągającej kobiety. I każda myśl o Niej wywołuje uśmiech na twarzy i błogie uczucie szczęścia połączone z szaloną namiętnością w piersi.
PS. Szczególnie, jak zbliża się termin spłaty karty kredytowej

Globy napisał(a):Felgi właściwie mam na sprzedaż, więc mogliśmy się dogadać
kurcze juz kupilem 15" na zime bo mam opony zimowe 205/65/15 wiec sam widzisz, a jesli bys sie zastanowil na temat 16" daj znac na PW, ale mam w komplecie dekielki z nowym znaczkiem
Globy napisał(a):A u Ciebie może wystarczy polerka?
no raczej nie, ten chrom czy tam nikiel jest sliczny jak lustro no ale odlazi...
ps: Twoja biala moja czarna trzeba ladne zdjecie kiedys zrobic
Mev napisał(a):a ja ją nawet prowadziłem zeby jupi
Nie tylko Ty
Milly oczywiście śliczna
Nie, raczej rekreacyjnie przy lepszej pogodzie wyprowadzę na spacer, tak jak 626. Za dobrze im ze mną
Na zimową porę mamy 6, bo 323 niedługo idzie na sprzedaż. Sesja z wczoraj, niestety nie udało mi się upolować słońca:

Przy okazji, mała rocznica:

Przy okazji, mała rocznica:

Ona ma białe wskazówki i cyferblat? Fajnie