Oficjalnie dziś Czarna Kareta jest czarna i legalna ^^ Czyt. dopuszczona do ruchu drogowego

Ale odstawiona z powrotem gdzie stała od zimy

Może w weekend lub w nowym tygodniu będzie pierwsza trasa "testowa na luzaku"

Co do silnika niestety nie, ale część problemu rozwiązała się po zlokalizowaniu przypadkiem złamanej świecy i jej wymianie

Przestał się natrętnie zalewać, pracuje równo i na 4 gary i dostał nieco wigoru

Ale panewki będą robione bo na rozgrzanym silniku na wolnym rpm nadal wystepuje problem z ciśnieniem oleju etc
Lemur, masz może w sprzedaży same adaptery – ramię – pióro wycieraczki? czy muszę całą wycieraczke kupić nową? Bo niestety tamten adapter okazał się jakieś minimetr – 2 minimetry za wąski na ramie i sobie pękł :/ i albo dorwe szerszy adapter co raczej graniczy z cudem albo muszę ramię modyfikować lekki szlif na krańcach.
Przy okazji w między czasie wysprzątany środek, odnaleziony oryginalny mieszek ktory notabene schowany był pod... tuningową mieszko szmata nałożoną na wierzch... którą z reszta widać na foto w bagażniku

odnaleziona także obudowa lampki w podsufitce w kabinie, co prawda z złamanym zaczepem ale coś się wykombinuje !
Uporządkowane maty w bagażniku jak się dało, a jak się nie dało to jestem w trakcie organizowania tworzywa z którego będe musiał wyciąć i do którego przymocować materiał by zabudować reszte bagażnika, tę której się już nie dało odratować z racji nadmiernego zużycia starych tektur do których przymocowany był materiał – poszycie.
Może i mało tu widać, ale uwierzcie mi... tu było naprawdę tak źle że aż nie chciało się tu zaglądać :/
Przy okazji tłumiki cały czas na sprzedaż! oddam nie drogo

aaa... no i jak pewnie wynikło z pierwszego akapitu, układ wydechowy zmontowany, idealnie pasuje alles i nawet już można normalnie jeździć bez efektu rozsadzania czaszki basowym dzwiękiem – pierdem w kabinie...
W między czasie kupione także nowe amory na przód i 2 sztuki opon 195/45/15, jeszcze tylko amory na tył drugi zestaw opon i montujemy razem z springami -35/-35

PS. Nadal nie mam grila, klapki wlewu paliwa... kupie także lampe tylną lewą z wzorem w pionie, lub prawą z wzorem w poziomie