Zdjęcia dawno nie było , ale również nie pisałem co tam z Xedkiem się dzieje, ano nic się nie dzieje:) I to jest chyba najlepsza rzecz odkąd kupiłem to auto , że wsiadam pale i jadę

Całkowita odwrotność w przypadku Kałdi które posiadałem:)
Z rzeczy technicznych , to coś popukuje z lewej strony przy skręcie w prawo jak są dziury i nie jest to raczej przegub , tylko jakiś lużny element zawieszenia , niebawem mam nadzieję że uda mi sie zdiagnozować ten problem.
Drugą sprawą która mnie niepokoi jest dość powolne kręcenie rozrusznika , albo pada aku albo rozrusznik pobiera za dużo prądu przy starcie , nie zależnie czy auto nagrzane czy z rana, na początek podłącze aku do ładowania , czy przyniesie to jakiś efekt . bo jeżdzę na krótkich odcinkach i może nie doładowywać .
To tyle:)
W nagrodę Madzia umyta wysprzątana i wypachniona , skórka zakonserwowana:)
Dopisano 10 lis 2018 18:12:Koledzy doradżcie mi
Mam okazję kupić felgi z RX8 ( tak wiem oklepane) , ale równiez takie jak miał Maliniak i Niron czyli z Lancera obie 18 cali i teraz pytanie
Felgi z RX8 maja 8 cali ale większe et nie pamietam juz teraz jakie ale powyżej chyba 50
natomiast felgi z Lancera maja 7 cali ale ET 46 większośc ludzi przy 18 jeździ na oponie 225/45 a te które widzę od Lancera są w większości 215 czy nie będzie to wyglądać żle i za mało tej opony nie będzie?