Mazda 626,2001,116km

GF / GW / GE / CA / GD / GV / GC / CB

Postprzez gizmomogilany » 20 sty 2012, 05:21

Witam chciałbym Wam przedstawić moją Madzie,przyjechała z Niemiec z przebiegiem 137 tys km,miała tam 2 właścicieli.
Wyposażenie
Klimatronic
Webasto
Dvd
Skórzana tapicerka w idealnym stanie
Podgrzewane fotele
Tempomat
Elektryczne szyby
Elektryczne lusterka
ABS
TSC
Centralny zamek z pilota
Halogeny
Skórzana Kierownica
Skórzana gałka zmiany biegów
Wspomaganie Kierownicy
4 poduszki powietrzne
Radio Pioneer
Spojler na tylnej klapie
Białe zegary
Czujniki parkowania z tyłu

16 alu calowe felgi 205/50 mazdy lato
14 cali stalówk zima
Lampy powymieniane na cleary
Pozdejmowane oznaczenia z tylniej klapy

Z rzeczy mechanicznych po przyjezdzie z Niemiec wymieniłem olej, filtry,rozrząd.
Wymiana anteny elektrycznej ,dołożenie pilotów do centralnego.
Podłączenie zestawu dvd.


Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek[/quote]
Ostatnio edytowano 21 sty 2012, 09:23 przez gizmomogilany, łącznie edytowano 2 razy
Avatar użytkownika
Forumowicz
 
Od: 20 lis 2011, 20:11
Posty: 33
Skąd: Krakow
Auto: Mazda 626,2001,116km

Postprzez Radex » 20 sty 2012, 11:06

Witam

Przede wszystkim nie pisz z włączonym capslockiem, bo takie coś uznawane jest za krzyczenie i nie jest to w miłym tonie.
To że napiszesz coś dużymi literami wcale nie sprawi że więcej ludzi Cię przeczyta, wręcz odwrotnie.
Będą zniechęceni zlepkiem wielkich liter dodatkowo w jednym ogromnym, ciągnącym się przez 6 linijek zdaniu.

No i zdjęcia nie działają. Między tagi "img" musisz wstawić link do zdjęcia kończący się *.jpg

Nie rób kolejny raz nowego tematu, tylko edytuj ten.

Pozdrawiam i czekam na fotki :P ;)
Avatar użytkownika
Forumowicz
 
Od: 9 sty 2007, 22:24
Posty: 8982 (60/30)
Skąd: Zawiercie
Auto: Bunia

Postprzez gizmomogilany » 20 sty 2012, 16:04

Dzięki za podpowiedzi,tylko jak się edytuje post?
Avatar użytkownika
Forumowicz
 
Od: 20 lis 2011, 20:11
Posty: 33
Skąd: Krakow
Auto: Mazda 626,2001,116km

Postprzez Radex » 20 sty 2012, 16:14

na samej górze swojego posta, po prawej stronie obok Nicka i Avatara masz szare kwadratowe ikonki.
Na jednej z nich widnieje ołówek. to jest właśnie funkcja "edytuj post".
klikasz i edytujesz :)
Avatar użytkownika
Forumowicz
 
Od: 9 sty 2007, 22:24
Posty: 8982 (60/30)
Skąd: Zawiercie
Auto: Bunia

Postprzez gizmomogilany » 20 sty 2012, 16:18

Super,juz to robie tylko nie moge połapać sie ze zdjęciami <glupek2>
Avatar użytkownika
Forumowicz
 
Od: 20 lis 2011, 20:11
Posty: 33
Skąd: Krakow
Auto: Mazda 626,2001,116km

Postprzez gizmomogilany » 20 sty 2012, 16:44

Mam problem bo moje zdjęcia które chce wstawić z fotosika nie kończą sie skrótem jpg
Avatar użytkownika
Forumowicz
 
Od: 20 lis 2011, 20:11
Posty: 33
Skąd: Krakow
Auto: Mazda 626,2001,116km

Postprzez gizmomogilany » 20 sty 2012, 17:14

Poprawilem i zalogowałem się na na nowym hostingu zdjęc ale dalej mama wrazenie ze jest żle. :(
Avatar użytkownika
Forumowicz
 
Od: 20 lis 2011, 20:11
Posty: 33
Skąd: Krakow
Auto: Mazda 626,2001,116km

Postprzez gizmomogilany » 20 sty 2012, 17:20

wprowadzilem zdjecia zaznaczylem Obrazek i dalej nie wychodzi
Avatar użytkownika
Forumowicz
 
Od: 20 lis 2011, 20:11
Posty: 33
Skąd: Krakow
Auto: Mazda 626,2001,116km

Postprzez gizmomogilany » 20 sty 2012, 17:22

trudno nie połapie się prosze o usunięcie jeśli zdjęcia w dalszym ciągu są nie widoczne,pozdrawiam
Avatar użytkownika
Forumowicz
 
Od: 20 lis 2011, 20:11
Posty: 33
Skąd: Krakow
Auto: Mazda 626,2001,116km

Postprzez cichy_86 » 20 sty 2012, 17:48

Zakładasz kolejny post gdzie poprzedni mogłeś edytować. Nie pisze się post pod postem. Przeczytaj regulamin dokładnie <czytaj>
Avatar użytkownika
Forumowicz
 
Od: 17 sie 2008, 14:01
Posty: 1569 (2/3)
Skąd: GND-NE
Auto: Mazda GH
Passat fl

Postprzez gizmomogilany » 20 sty 2012, 18:39

Przeczytałem ,dziekuje za uwagi
Avatar użytkownika
Forumowicz
 
Od: 20 lis 2011, 20:11
Posty: 33
Skąd: Krakow
Auto: Mazda 626,2001,116km

Postprzez Eklerek323f » 20 sty 2012, 20:03

Madzia bardzo ładna, oby się dobrze sprawowała, na pw masz linki gotowe do wklejenia nai miejsce tych co masz teraz.

EDIT.
to ja usuwam swoje fotki :D
Ostatnio edytowano 21 sty 2012, 12:03 przez Eklerek323f, łącznie edytowano 1 raz
Avatar użytkownika
Klubowicz
 
Od: 14 lut 2010, 21:32
Posty: 2978 (13/31)
Skąd: Łódź
Auto: Mazda 626 GE KL sedan 93r.
Mazda 626 GE KL liftback 96r.



była
Mazda 323F BG
MX-6 2.5 V6 KL

Postprzez gizmomogilany » 21 sty 2012, 09:24

Dziekuje za pomoc!
Avatar użytkownika
Forumowicz
 
Od: 20 lis 2011, 20:11
Posty: 33
Skąd: Krakow
Auto: Mazda 626,2001,116km

Postprzez Radex » 21 sty 2012, 10:30

Wreszcie się udało :D
madzia ładna, migacze widzę zmienione więc pisać już nie muszę żebyś zmienił <rotfl>

ta gałeczka od lewarka co była wymieniana nie pasuje w ogóle do mieszka. możesz kupić np czarny skórzany mieszek. są na allegro
bo szarej gałki w dobrym stanie raczej nie dostaniesz

co to jest nad radiem? jakiś car pc?
a gdzie masz sterowanie klimą i nawiewami?
Avatar użytkownika
Forumowicz
 
Od: 9 sty 2007, 22:24
Posty: 8982 (60/30)
Skąd: Zawiercie
Auto: Bunia

Postprzez Dominator » 21 sty 2012, 11:50

Radku nie pij metanolu ;) sterowanie jest pod popielniczka tam na dole :)
Gizmo mam nadzieje ze obejrze ja na jakimś spocie z Krakowie, mazda piekna i super zawias :) jak bedziesz chcial sprzedać sprężyny to pisz ;)
Obrazek
...
Avatar użytkownika
Forumowicz
 
Od: 6 sty 2011, 22:36
Posty: 4711 (60/75)
Skąd: Bielsko-Biała/KR/KTA
Auto: 323C B3,626 GF FS, MX-6 KL, J.Stype AJ-byly
Vtec – jest
Gnojowóz 308SW T7

Postprzez Radex » 21 sty 2012, 11:58

Dominator napisał(a):Radku nie pij metanolu sterowanie jest pod popielniczka tam na dole

teraz już widzę <czarodziej>
Avatar użytkownika
Forumowicz
 
Od: 9 sty 2007, 22:24
Posty: 8982 (60/30)
Skąd: Zawiercie
Auto: Bunia

Postprzez gizmomogilany » 21 sty 2012, 14:23

Pewnie że chętnie sie spotkam na spocie,climatronic jest przeniesiony na dół tak jak zauważyliście,pozdrawiam
Avatar użytkownika
Forumowicz
 
Od: 20 lis 2011, 20:11
Posty: 33
Skąd: Krakow
Auto: Mazda 626,2001,116km

Postprzez gizmomogilany » 21 sty 2012, 14:28

Pod climatronickiem zamontowany jest odtwarzacz dvd,vcd,mp3,podłaczony pod lcd.Coś miłego dla dzieciaka i ja czasem skorzystam :D
Avatar użytkownika
Forumowicz
 
Od: 20 lis 2011, 20:11
Posty: 33
Skąd: Krakow
Auto: Mazda 626,2001,116km

Postprzez Radex » 21 sty 2012, 19:13

edytuj posty jak zapomnisz coś dopisać :P ;)

gizmomogilany napisał(a):Pod climatronickiem zamontowany jest odtwarzacz dvd,vcd,mp3,podłaczony pod lcd.Coś miłego dla dzieciaka i ja czasem skorzystam

fajna sprawa :) tylko srebrny kolor tej konsoli nie podoba mi sie. powinna byc czarna zeby pasowala np do plastiku koło lewarka. jak chcesz to pomaluj :) szczerze mówiąc ten kolor wygląda okropnie <czarodziej>
moim zdaniem psuje cały wygląd w środku
Avatar użytkownika
Forumowicz
 
Od: 9 sty 2007, 22:24
Posty: 8982 (60/30)
Skąd: Zawiercie
Auto: Bunia

Postprzez oblivion » 21 sty 2012, 19:28

Ciekawy patent z tym ekranem, ja bym poleciał to czarnym laminatem 3M carbon look ;) i resztę plastików. Do tego czarny skórzany wór na gałę ;)
Jeżeli chcesz chcesz zobaczyć laminat carbonowy to looknij w mój temat, link w podpisie ;)
Skóra+"carbon" może się pięknie prezentować.
Szerokości ;)
Avatar użytkownika
Forumowicz
 
Od: 26 gru 2006, 19:47
Posty: 3261 (3/0)
Skąd: Sanok
Auto: Honda Civic FN1 '08 1.8 benz

Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości

Moderator

Moderatorzy Nasze Mazdy