Lukas007 napisał(a):Ładne auto. Po co na felge 8" zakładasz aż 225

masz problemy z trakcją

... spokojnie 205 by wystarczyło, do tego pewnie nie miałbyś problemów z obcieraniem.
205 by wystarczyło ? hmm bo gdzies czytałem ze na 8 cali felge to zakłada sie przynajmiej 225 lub 235.. no to popełniłem błąd, bo myślałem ze 215 to będzie za mała szerokość.
Fedu napisał(a):Przy 8" i ET35 na pewno będzie ocierać nie zależnie od szerokości opony. Xedosik bardzo ładnie zrobiony
ajć, to niedobrze
Fedu napisał(a):I tego planu się trzymaj bez zbędnego tuningu który tylko szkodzi xedosowi. Jak oceniasz xedosa w porównaniu do beczki?
Xedos w porównaniu do beczki ? hehe powiem tak: beczka to piękne wygodne auto, ale jest stare i jednak trzeba ciągle coś dokładać, czesto pojawia sie jakaś usterka i nie jest to auto do jazdy na codzień.. raz na jakiś czas

Mercedesem jeździłem przez ok. rok, dość dużo nim kilometrów zrobiłem.. byłem w Warszawie na koncercie z kumplami i jak wracaliśmy to w środku miasta w korku zagotowało mi ją.. dobrze ze było gdzie zjechać.. okazało się ze czujnik od wentylatora padł.. na szczescie wieczorem była dosc niska temperatura i w nocy jakoś wróciliśmy, z beczką było wiele różnych historii ale nie bede sie aż tyle rozpisywać

Natomiast Xedos to dobre autko do jazdy na codzień.. na uczelnie czy do miasta, spalanie nie jest aż tak olbrzymie i jeżdże tym autem juz miesiąc i jestem zadowolony