Mazda 626 GE FS '92
Ostro pojechałeś... do mnie do domu już byś nie podjechał.
[tiiit] wygląda na takiej glebie, felgi mają szokować i jest WOW.
A Jacobsowi to zawsze coś nie tak czapka stoi, jak nie błotnik w GE chciał hammeritem malować to koła mu nie pasują.
[tiiit] wygląda na takiej glebie, felgi mają szokować i jest WOW.
A Jacobsowi to zawsze coś nie tak czapka stoi, jak nie błotnik w GE chciał hammeritem malować to koła mu nie pasują.
www.gtrproject.pl
powrót do korzeni motoryzacji... BG-Best Generation :–) odbudowa 323 BG GT Turbo FWD 1.3 16v->1.6 B6T->1.8 BPT
powrót do korzeni motoryzacji... BG-Best Generation :–) odbudowa 323 BG GT Turbo FWD 1.3 16v->1.6 B6T->1.8 BPT
mega wypas...
a dajesz jakąś płytę pod silnik, żeby nie wymieniać za często miski olejowej

a dajesz jakąś płytę pod silnik, żeby nie wymieniać za często miski olejowej
Wygląda fajnie,
jakbyś kiedykolwiek jechał w Bieszczady to nie przez centrum Sanoka, bo zostawisz dokładki na środku ulicy
jakbyś kiedykolwiek jechał w Bieszczady to nie przez centrum Sanoka, bo zostawisz dokładki na środku ulicy
Wygląda bardzo fajnie, ja bym tylko zmniejszył negatyw w przednich kołach i spasował je z nadkolem bardziej naciągiem opony niż samym pochyłem. Tył stoi perfekcyjnie, nad przodem bym jeszcze popracował. Co do felg ... nie mój styl, ale gratuluje pomysłu. Z pewnością umyta, strzelona lepszym sprzętem robiła by dużo większe wrażenie ...
Pozdro
Pozdro
Płyty pod silnik nie daje , bo nie potrzebuje , częściej haczę wydechem niż miską .
Lukas zawias jak narazie w fazie testów i dostrajania wszystkiego , na przód wjedzie +5mm dystans i wtedy będę bawił się jeszcze kątami , ogólnie ten zawias ma tyle regulacji że głowa boli hehe . Co do naciągu to 205/40/17 to najwęższe co mogłem dać na 8" nie licząc 185/35/17 bo to to już meeega hardcore nawet jak dla Mnie
Umyłem auto więc trochę lepsiejszych fotek

Camber plates'y z przodu

Lukas zawias jak narazie w fazie testów i dostrajania wszystkiego , na przód wjedzie +5mm dystans i wtedy będę bawił się jeszcze kątami , ogólnie ten zawias ma tyle regulacji że głowa boli hehe . Co do naciągu to 205/40/17 to najwęższe co mogłem dać na 8" nie licząc 185/35/17 bo to to już meeega hardcore nawet jak dla Mnie
Umyłem auto więc trochę lepsiejszych fotek

Camber plates'y z przodu

- Od: 17 sty 2005, 21:18
- Auto: GMC Safari Hi-top , Skoda Fabia III 1,2 Tsi
na przód wjedzie +5mm dystans
Do tego setupu dystans 10mm to IMO minimum Ja mam u siebie teraz ET=28 i jest git.

... ale gleba to u Ciebie jest już kozacka ... już moja w stosunku do serii siadła z tyłu 6cm, a Twoja jest jeszcze 3cm niższa
Łukasz z dystansem 10mm by mi nie weszło niestety teraz mam z przodu 8" i ET31 i z ET21 nie ma bata żeby to upchnąć w ori nadkola , wsadzę 5 mm to będzie ET 26 .
Teraz zrobił się straszny negatyw z przodu od gleby , ale muszę jechać ustawić zbieżność i wtedy wyreguluję sobie kąty dokładnie z przodu z tyłu też będę coś jeszcze zmieniał , wszystko wyjdzie w praniu . Gleba raczej się nie zmieni a jeśli już to tylko na niższa
Teraz zrobił się straszny negatyw z przodu od gleby , ale muszę jechać ustawić zbieżność i wtedy wyreguluję sobie kąty dokładnie z przodu z tyłu też będę coś jeszcze zmieniał , wszystko wyjdzie w praniu . Gleba raczej się nie zmieni a jeśli już to tylko na niższa
- Od: 17 sty 2005, 21:18
- Auto: GMC Safari Hi-top , Skoda Fabia III 1,2 Tsi
Pajko teraz to wogole na zdjeciach wyglada kosa!
Masz jaja Pajko... i mój szacunek 
- Od: 15 maja 2004, 16:37
pierwsza klasa
Tylko hmm Polskie Dorgi pozostawiaja wiele do zyczenia ale dla chcacego nic trudnego
Gratulacje 

- Od: 5 sty 2010, 21:18
- Auto: Mazda 3 BK
1.6 Y6
Poprzednio:
Mazda MX-6
2.5v6 4WS
Solo napisał(a):Masz jaja Pajko... i mój szacunek
dobrze, że nie na odwrót

ale PAJKO chyba czas pożegnać się plombami
felgi wyglądają kosmicznie, nie źle ale po prostu inaczej przez duże I
- Od: 12 cze 2007, 17:30
- Auto: była 323BG| jest 626 GE 97 1,8
Felgi i gwint weszły do autka idealnie, jak pierwszy raz pokazałeś felgi to pomyślałem że 17 cali to za mało jak na 626, teraz widzę że rozmiar jest w sam raz
Z ciekawosci ile masz teraz od dokładek do ziemi?

Tematy o moich autkach
323 s ba http://forum.mazdaspeed.pl/viewtopic.php?t=67569
323 s ba http://forum.mazdaspeed.pl/viewtopic.php?t=67569