Mazda Xedos 6 CA KL '97 CZARNA MENDA!!
dzis mialem spotkanie. Jechalem do sklepu i stal. Poczekalem ale wlasciciel malo rozmowny.

Nie każdy jest pasjonatem tego autka, niektórzy go mają, bo po prostu mają. Też kiedyś zaczepiałem właścicieli jak opętany, ale dałem sobie spokój.
- Od: 17 gru 2012, 02:02
- Auto: XC70 Cross Country '01
Xedos 6 '92 KF
On nie wie co ma. Gdyby jeździł Dacią to nie widziałby różnicy 
- Od: 5 gru 2013, 20:11
- Auto: Xedos 6 ®isto ©oncept, Mazda 323F 2,0 '01 ,
SIMSON SR 2 '59r ,
Suzuki GR650 '83r
Były: Trabant Polo, Fiat 125p, Xedos 6 KF '96
Bashan 250 – skradziony,
Colt '99 1,3,
TDM 850 '01
Chłopaczek znany mojej Karolinie, jakieś 4-6km od niej mieszka. Ja nie zaczepiam. Po prostu kupiłbym takiego zdezelowanego dla różnych pierdół. Tylko później zajarzyłem że tam b6 siedzi... W promieniu około 20km wiem o 4-5 X6 i 2 X9. Z jednym z X9 dało się pogadać i to pod urzędem skarbowym 

ciekawe czy ten list odbierze 
Każdy, nawet najlepszy laptop lub komputer moze nas kiedyś zawieść. Wtedy, na szybko potrzebujemy kogoś kto się tym zajmie i naprawi potrzebny do pracy czy zabawy komputer. Wybierzmy dobry i zaufany serwis laptopów Grodzisk Mazowiecki Milanówek
https://www.instagram.com/lukkilx6/
https://www.instagram.com/lukkilx6/
Trochę bla bla bla. Oleje temat. Przy takiej perfidii niestety nie ma się czego spodziewać. 

-
Blue inside & red outside!
- Od: 12 lis 2011, 14:36
- Auto: Jest: Mazda 6 2.5 Sky-G SkyPassion 2016
Była: Mazda 3 1.6 MZR Kirei 2011
KMBak napisał(a):Trochę bla bla bla. Oleje temat. Przy takiej perfidii niestety nie ma się czego spodziewać.
Też tak mi się wydaje. Niestety rzecznik praw konsumenta w Polsce ma małe możliwości. Jeżeli nie uda się tego załatwić ugodowo, sprawę może skierować do polubownego sądu konsumenckiego, gdzie też w przypadku braku dobrej woli sprzedawcy niewiele się załatwi. Później pozostaje już tylko sąd cywilny na własną rękę.
Ja mam niestety takie złe doświadczenia z tym urzędem, może się coś zmieniło albo trafiłem na niekompetentnego rzecznika.
If you’re in control, you’re not going fast enough.
jak nie będzie chciał odebrać to dostanie pozew i na tym się skończy.
Raz miałem sprawę to mi pomógł rzecznik ale to było kilka lat temu. Jakieś pół roku temu znajomy podpisał umowę z usługodawcą internetu na okres 2 lat z miesięcznym okresem próbnym. Tak go zwodzili że ponad 3 miechy się bujał po przedstawicielach. Skoczył do rzecznika, jeden telefon i sprawa załatwiona.
Raz miałem sprawę to mi pomógł rzecznik ale to było kilka lat temu. Jakieś pół roku temu znajomy podpisał umowę z usługodawcą internetu na okres 2 lat z miesięcznym okresem próbnym. Tak go zwodzili że ponad 3 miechy się bujał po przedstawicielach. Skoczył do rzecznika, jeden telefon i sprawa załatwiona.

Jak tam się sprawy mają? Udało Ci się odzyskać pieniędze? Jeździ w ogóle jeszcze ten Xedos, bo coś cicho tu u Ciebie ostatnio.
-
goju10
Damian ma nową pasje, chodzi po mieście i fotografuje źle zaparkowane samochody: 
- Od: 22 lut 2009, 13:42
- Auto: Xedos 6 KLZE
Xedos 6 KF 99r
po jakim mieście
U mnie wieś, ciemnogród itd. Nie lubię jak nie mogę chodzić w pobliżu domu chodnikiem, ponieważ stoją na nim auta. U mnie nie ma straży miejskiej, gminnej, wiejskiej tylko POLICZE-MANY 
A co nie podoba wam się, że znalazłem zajęcie? Jakaś odskocznia od problemów z "lakiernikiem". Przynajmniej mogę się trochę naprzykrzać.
Z mazdą na dzień dzisiejszy cisza. Byłem wczoraj w "zakładzie", ale wywieszka, że w środy zamknięte.
A co nie podoba wam się, że znalazłem zajęcie? Jakaś odskocznia od problemów z "lakiernikiem". Przynajmniej mogę się trochę naprzykrzać.
Z mazdą na dzień dzisiejszy cisza. Byłem wczoraj w "zakładzie", ale wywieszka, że w środy zamknięte.

Jako że zarzucacie mi nic nie robię z mazdą...

Jeden z najgorzych modów w xedosach, do limuzyny wsadzić jakieś pseudosportowe fotele? :p na pewno będą pasowały do tylnej kanapy która jest skórzana 
- Od: 22 lut 2009, 13:42
- Auto: Xedos 6 KLZE
Xedos 6 KF 99r
Fakt.
Kiera z M6 lub ReXa do Xeda to moim zdaniem jeden z obowiązkowych pkt modów.
Ale te fotele jednak do mnie nie przemawiają.
Skóre zamieniłbym tylko na alcantare, z racji tego jak doskonałe mają trzymanie boczne fotele z alcantary
Jak tam Damian sprawa z lakiernikiem?
Kiera z M6 lub ReXa do Xeda to moim zdaniem jeden z obowiązkowych pkt modów.
Ale te fotele jednak do mnie nie przemawiają.
Skóre zamieniłbym tylko na alcantare, z racji tego jak doskonałe mają trzymanie boczne fotele z alcantary
Jak tam Damian sprawa z lakiernikiem?
"Jeżeli po zaparkowaniu auta pod domem nie obejrzysz się za nim idąc w kierunku domu, znaczy że wybrałeś nie to auto"
"(...)A zapytany dlaczego Xedos, odpowiedział:
-Jak to dlaczego? A czy jest jakikolwiek inny wybór dla ludzi chcących poważnie wyglądać ?"

"(...)A zapytany dlaczego Xedos, odpowiedział:
-Jak to dlaczego? A czy jest jakikolwiek inny wybór dla ludzi chcących poważnie wyglądać ?"
- Od: 26 lut 2013, 00:31
- Auto: Xedos 6 2.0 V6 '93