Mazda MX-6 GE FS '92
Gib napisał(a):FS na 235x17, ma to jeszcze przyspieszenie jakieś?
Jakoś to jeszcze jedzie, o ile wogóle można powiedzieć ze fs jedzie

Zima była to się nic nie działo, a nagromadziło mi się kilka drobniejszych rzeczy które musze wykonać, jedna z nich to chcę wspawać jakąś końcówkę tłumika i tu mam do was pytanie czego szukać, tzn jakiego rozmiaru, bo raczej nie bede nic wymyslał tylko dwie ładne rurki troche grubsze żeby były od oryginalnych kl-owskich. Ktos pomoże??
Przebłysła mi tez mysl o jakimś tłumiku, żeby choć troszke jakiegos pomruku wydobyć, ale ten który mam jest w za dobrym stanie i szkoda mi wymieniać
Loczek napisał(a):Masz jeszcze po mnie tlumiki?
Zgadza się, ty go chyba nie długo przed sprzedażą wymieniałeś, co nie?
Loczek napisał(a):jakis rok
A wyglada jak nowy:P
sewa napisał(a):dwie ładne końcówki nie za duże i wystarczy
Ale wymyślił

Musze wiedzieć jakiej średnicy te rurki
Napisze do jednego kolegi to sie może dowiem
Coś troszke zaniedbałem ten temat, ale jakoś nie miałem weny do pisania:D Troszke nowych wieści by sie na zbierało, ale nadrobie to kiedyś. Z gróbszych rzeczy to w zime miałem małą szkodę parkingową niestety z mojej winy, czyt głupoty:P Nie zrobiłem jeszcze tego tylko poprawiłem żeby na razie dało się jeździć, kto był w czaplinku to mógł zobzczyć jak to wygląda, zrobi się.
No i teraz najlepsze, wczoraj moja inteligentna siostra(co dziwne nie blondynka) wjeżdzając na podwórko zachaczyła lewy narożnik mojej madzi
I daj tu babie samochód
Nieche mi się teraz focić, później pokaże co na robła, w każdym razie ustaliliśmy że najtaniej będzie z ubespieczenia, więc na raz wszystko bedę robił.
No i teraz najlepsze, wczoraj moja inteligentna siostra(co dziwne nie blondynka) wjeżdzając na podwórko zachaczyła lewy narożnik mojej madzi

Nieche mi się teraz focić, później pokaże co na robła, w każdym razie ustaliliśmy że najtaniej będzie z ubespieczenia, więc na raz wszystko bedę robił.
kazacki Mx'ik 

- Od: 27 sty 2013, 18:00
- Auto: Mazda 626 2.0 TurboDI
My Mazda's
viewtopic.php?f=314&t=153609&view=unread#unread
Tak, bardzo ładny:) Tylko coś cicho tutaj
;P Panie obudź się 

Kiedy ostatni raz po prostu wstałeś i poszedłeś na przejażdżkę ? Bez celu, bez przyczyny, po prostu pojeździć ? To jest genialne. Żadnych telefonów, żadnych dzieci, żadnych przerw. Tylko ja w mojej metalowej puszce. To czas na przemyślenia. To czas aby odstawić pracę na bok – Jeremy Clarkson
- Od: 1 maja 2013, 12:36
- Auto: Toyota Celica 1,8 '00
Było:Mazda MX-6 2.5 V6 96