gadula napisał(a):Jestem, tylko wpierw muszę swój uruchomić i przetestować działanieRelację zdam tutaj.
Ok to czekam
www.mazdaspeed.pl
gadula napisał(a):Jestem, tylko wpierw muszę swój uruchomić i przetestować działanieRelację zdam tutaj.
gadula napisał(a):sylwo napisał(a):Interesting
W 626 i MX-6, w halogenach jest trochę wolnego miejsca do wykorzystania, wystarczy tam wsadzić jakiś panel z diodami i mamy dzienne i halogeny w jednej lampie.kamilspider napisał(a):Skąd łatwisz vrisboxa i pakiet lsi??
VRIS Boxa sam sobie zrobiłem, a pakiet pewnie z areajdm jak większość osób tutaj.
gadula napisał(a):Jestem, tylko wpierw muszę swój uruchomić i przetestować działanie Relację zdam tutaj.
no to do mnie przemawiapawelc napisał(a):moduł dziennych ,załączający światła długie na 30%
kamilspider napisał(a):Jak jesteś w tym obcykany to może pomyśl nad launch control?
pawelc napisał(a):Diody nie pasują do tego auta
kamilspider napisał(a):Jak tam z tymi diodami w halogenach? Ogólnie to będziesz mógł na nich jeździć jako dzienne?
krzychsolt napisał(a):No No odgrażał się i calkiem zacnie to wyszło, gratki.
onyx napisał(a):Lepiej bierz się za wersję z regulacją Chętni na pewno będą
gadula napisał(a):onyx napisał(a):Lepiej bierz się za wersję z regulacją Chętni na pewno będą
WiemTylko wszyscy pobawią się dzień, dwa i schowają. A jak ktoś chce mieć inne progi, to mogę przy wgrywaniu softu zmienić
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości