Jeszcze tego nie kupiłeś?drof napisał(a):a nie chcesz sie pozbyc ,jednego rogu ?
Wklej wklej , lubię podziwiać Twoje auto....Globy napisał(a):Po dlugim weekendzie wkleje swieze, pachnace wiosna zdjecia
www.mazdaspeed.pl
Jeszcze tego nie kupiłeś?drof napisał(a):a nie chcesz sie pozbyc ,jednego rogu ?
Wklej wklej , lubię podziwiać Twoje auto....Globy napisał(a):Po dlugim weekendzie wkleje swieze, pachnace wiosna zdjecia

brylant napisał(a):Globus z tym 20 l gazu to trochę przesadziłeś, pola orałeś na wiosnę?
 Dokladnie 19,8 litra, nie liczac przy kazdym porannym odpaleniu 5 km przejezdzanych na benzynie... Miasto, deska, klima, korki. Pewnie opalanie sie przez szyberdach zwiekszylo tez opor powietrza. Ale moja dziecinka musi miec apetyt, wtedy wiem, ze zdrowa jest
 Dokladnie 19,8 litra, nie liczac przy kazdym porannym odpaleniu 5 km przejezdzanych na benzynie... Miasto, deska, klima, korki. Pewnie opalanie sie przez szyberdach zwiekszylo tez opor powietrza. Ale moja dziecinka musi miec apetyt, wtedy wiem, ze zdrowa jest Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 6 gości