![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif) sprawdziłem jak Magdalena sobie radzi przy wyższych prędkościach. Pusta droga. Już nie traci tak mocy, ciągnie obroty do końca. Wynik 200 km/h bo zjazd bym minął. Pozytywne zaskoczenie.
  sprawdziłem jak Magdalena sobie radzi przy wyższych prędkościach. Pusta droga. Już nie traci tak mocy, ciągnie obroty do końca. Wynik 200 km/h bo zjazd bym minął. Pozytywne zaskoczenie.I mały gratis – Magda z Hołowczycowym ziomkiem z pracy :

www.mazdaspeed.pl
![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif) sprawdziłem jak Magdalena sobie radzi przy wyższych prędkościach. Pusta droga. Już nie traci tak mocy, ciągnie obroty do końca. Wynik 200 km/h bo zjazd bym minął. Pozytywne zaskoczenie.
  sprawdziłem jak Magdalena sobie radzi przy wyższych prędkościach. Pusta droga. Już nie traci tak mocy, ciągnie obroty do końca. Wynik 200 km/h bo zjazd bym minął. Pozytywne zaskoczenie.

![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)

Możesz napisać co to za mod?roxygenium napisał(a):(...)
Wleciał malutki mod ze światłami, niestety nie da rady pokazać tego moim telefonowym aparatem, może ktoś się domyśli

roxygenium napisał(a):Widać, ale nie z aparatu. na żywo efekt kozakBardzo bym chciał dorwać blendę i lampy tył z wersji USA
póki co nie znalazłem.

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 7 gości