Gleba by się przydała. No i raczej bym pomalował na czarny mat

www.mazdaspeed.pl

Sewo a Rafał dobrze gada więc w górę dziada,na najbliższym spocie masz u mnie browarka
A apropos koloru felg to są dwie możliwości,biel lub czerń.XED napisał(a):Madzia już ma glebę najprawdopodobniej -45

XED napisał(a):są dwie możliwości,biel lub czerń.

,chyba ze wokół Ciebie są same dobre nie dziurawe drogi,mnie na Eibachu -30 czasem irytuje jazda po dziurach,bo albo zamulam ruch za mną,albo najczęściej podetne sobie tą mała częsc obudowy silnika,która jest przed kołami.Ostatnio miałem juz dośc wiecznego jej mocowania więc ją przynitowałem:] Tak wygląda zawias u mnie:

deejay27 napisał(a):bo albo zamulam ruch za mną
ALe na moje oko -65 to deczko za wiele nawet Ty Bartek masz wyżej niz -65?No i na 18 nie 16 calowych kołach.Chociaż sa tacy kozacy jak Pajko i jego 626 Ge która leży prawie na progach:]Nie powiem wygłada to kozacko,ale trzeba miec mocne nerwy, zeby poruszac się na naszych drogach.

ALe na moje oko -65 to deczko za wiele nawet Ty Bartek masz wyżej niz -65?No i na 18 nie 16 calowych kołach.Chociaż sa tacy kozacy jak Pajko i jego 626 Ge która leży prawie na progach:]Nie powiem wygłada to kozacko,ale trzeba miec mocne nerwy, zeby poruszac się na naszych drogach.

ni robiłem na razie foto bo nie jest skończony ale już niebawem Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość