Mazda Xedos 6 CA KL '97 CZARNA MENDA!!
Grubo. :–)
-
Blue inside & red outside!
- Od: 12 lis 2011, 14:36
- Auto: Jest: Mazda 6 2.5 Sky-G SkyPassion 2016
Była: Mazda 3 1.6 MZR Kirei 2011
Dlaczego tak auto malowales, bez zdejmowana drzwi klamek itd ? przeciez to jakas masakra bedzie jak zdejmiesz folie beda odciecia lakieru;p A pozatym jak dobrze lakier zaschnie na klamkach to do auta sie nie dostaniesz 

Panowie, przeczytajcie uwaznie. Jestem w DE a mazda stoi w Łodzi u lakiernika. Jak wroce to mazde odbiore. Lakier jest z palety pewnego japonskiego producenta aut sportowych, uzytkowych, osobowych, typu suv z delikatna modyfikacja skladu.

Dostałem kolejną fotkę z nowym lakierem Xedosława
Już niedługo wybieram się po odbiór Doczekać się nie mogę!!
Co do klamek- mam informację że się normalnie otwierają.
Zrobiłem Virtuala jak chciałbym mniej więcej aby mój Xed wyglądał.
Oczywiście bez tego paskudnego wlotu na dachu.
Już niedługo wybieram się po odbiór Doczekać się nie mogę!!
Co do klamek- mam informację że się normalnie otwierają.
Zrobiłem Virtuala jak chciałbym mniej więcej aby mój Xed wyglądał.
Oczywiście bez tego paskudnego wlotu na dachu.

Pług z przodu też bym usunął, zamiast tego mazdę po prostu niżej. Jednak to prawda, że w czerni samochody są najpiękniejsze... za wyjątkiem focusa st i imprezy 
- Od: 17 gru 2012, 02:02
- Auto: XC70 Cross Country '01
Xedos 6 '92 KF
freezoneq napisał(a):za wyjątkiem (...)imprezy
Rozwiń dlaczego imprezy?? Najładniejsza niebieska ze złotymi felgami??
jest niżej postawione niż było to pokazane w ori. Mam zapasowe zderzaki z czarnej. Przetnę je i wyciągnę do dołu. Zobaczę jak będzie wyglądać. Żałuję, że nie mam listew bocznych, ale te mogę zakupić na mody. Spodobało mi się to na dachu przy tylnej szybie.

zaciski na złoto... Przy wyborze lakieru postanowiłem że pójdę w stronę Japonii zarówno z lakirem karoserii jak i zacisków a może nawet i felg. Docelowo chciałbym aby zaciski były w takim kolorze

Jednak na felgi zimowe mam specjalnego kameleona
Na wiosnę będę robił zimówki więc dopiero wtedy będzie komplecik zaprezentowany.

Jednak na felgi zimowe mam specjalnego kameleona

Dokładnie chodziło mi o niebieską imprezę na złotych felgach, tego nie da się poprawić 
Tak popytałem o lakierowanie to jest masakra, kosmiczne ceny sobie życzą z rozbieraniem i malowaniem też wnętrza tu i tam
Tak popytałem o lakierowanie to jest masakra, kosmiczne ceny sobie życzą z rozbieraniem i malowaniem też wnętrza tu i tam
- Od: 17 gru 2012, 02:02
- Auto: XC70 Cross Country '01
Xedos 6 '92 KF
Zawsze można rozebrać samemu i zawieźć auto na lawecie. Przed chwilą oglądałem Samochód marzeń na turbo. Samo zdjęcie elementów, wyciągnięcie wnętrza to ponad 2000zł. Mnie lakierowanie wyniesie około 3000zł plus mały montaż elementu który leżał od wiosny i czekał na lepsze dni. Doszedłem do wniosku, że jeśli mam ingerować później w element lakierowany,wycinać itp to niech mi zamontują a ja za to zapłacę. Przynajmniej lakier nie będzie w tym miejscu odłaził.

DamianSzatan666 napisał(a):Zrobiłem Virtuala jak chciałbym mniej więcej aby mój Xed wyglądał.
Ha! Czyli jednak w lotką na klapie! No i bardzo dobrze, wg mnie to jest strzał w 10
- Od: 30 wrz 2012, 17:40
- Auto: Mazda 626 GF, 2.0 DiTD 90 KM '00
Damianie nie rób tego swojemu autku
Jemu wystarczy subtelny detaling bez zbędnych wlotów i wylotów i co tam jeszcze powklejałeś
Jemu wystarczy subtelny detaling bez zbędnych wlotów i wylotów i co tam jeszcze powklejałeś
- Od: 17 sie 2009, 11:45
- Auto: Xedos 6 (ex)
Lexus GS300 II (ex)
Mazda 6 GJ 2,5
na pierwszej focie wygląda jak BMW M5 
Każdy, nawet najlepszy laptop lub komputer moze nas kiedyś zawieść. Wtedy, na szybko potrzebujemy kogoś kto się tym zajmie i naprawi potrzebny do pracy czy zabawy komputer. Wybierzmy dobry i zaufany serwis laptopów Grodzisk Mazowiecki Milanówek
https://www.instagram.com/lukkilx6/
https://www.instagram.com/lukkilx6/
Jest dobrze 
"Jeżeli po zaparkowaniu auta pod domem nie obejrzysz się za nim idąc w kierunku domu, znaczy że wybrałeś nie to auto"
"(...)A zapytany dlaczego Xedos, odpowiedział:
-Jak to dlaczego? A czy jest jakikolwiek inny wybór dla ludzi chcących poważnie wyglądać ?"

"(...)A zapytany dlaczego Xedos, odpowiedział:
-Jak to dlaczego? A czy jest jakikolwiek inny wybór dla ludzi chcących poważnie wyglądać ?"
- Od: 26 lut 2013, 00:31
- Auto: Xedos 6 2.0 V6 '93
Jak na kameleona to i tak długo żył 

- Od: 17 sie 2009, 11:45
- Auto: Xedos 6 (ex)
Lexus GS300 II (ex)
Mazda 6 GJ 2,5