pamietam jak poprzedni wlasciciel probowal na kilka sposobow wlozyc moja skrzynie i nie dalo rady

www.mazdaspeed.pl
freezoneq napisał(a):Bandyta napisał(a):Na przykład mój![]()
, widzimy się w niedzielę jeśli wpadniesz.
– my tu gadu gadu, że 17" to za dużo, na 18" musiałbym jeździć po drodze jak stół, cały czas prosto na dodatekD@m$on napisał(a):A moze 18'stki od RX'a? Na tych felach z gleba -30 jest kosa:)
Mój termometr zanotował dzisiaj temp. dodatnią, mianowicie 3*C. Biegiem po wiaderko, szampon, gąbkę i do Mazdy. Autko błyszczy jak psu ... na mrozie, gdyby jeszcze nie ludzie, którzy na parkingach zapominają podczas otwierania drzwi, że obok stoi auto ; /
Dodatkowo podłączyłem i przykręciłem mocniej gniazdo zapalniczki bo było strasznie luźne.
I wszystko na miejscu :
Po małym mitingu z Xedosem 9 stwierdzam, że KLZE pracuje nieco ciszej niż mój silnik.
Ps. Nie bić za jakość zdj, jak idę do autka to zabieram tylko telefon z leciwym aparatem.
freezoneq napisał(a):Będzie to co jest przy czym bardziej zielone i kilka odcieni ciemniejsze, lub fioletowo – granatowy, zależnie od światła. Oczywiście perła.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość