Dziękuję za falę dissów, nie pierwszy z resztą raz

Nie zmienia to faktu że na żywo auto wyglada powalająco i mega mi sie podoba w takim zestawieniu

więc zmian nie bedzie

Pooklejałbym go jeszcze trochę, ale na razie brakuje mi pomysłu.
Póki co przyszły końcówki wydechu, takie jak ma Crenshaw więc jakoś niedługo powinny być składane.
jurand napisał(a):drewienko OK – ale jak by mogło być trochę ciemniejsze?
No właśnie to pseudodrewno trzeba zobaczyć w realu, bo na zdjeciach wychodzi różnie. Jest ciemniejsze jak na foto, pięknie sie błyszczy, nie jest to tania folia

Planuje w tym roku podjechać na ogólnopolski zlot to może choć niektórzy zobaczą o co mi chodzi.
jurand napisał(a):faktycznie przymałe tarcze do tych feli

Nom wygladaja śmiesznie, tak jak pisałem wcześniej jestem w trakcie poszukiwania kompletu hamulców z 6 MPS, mam gościa który chce 1250zl za 4x zacisk + 4x tarcza + komplet klocków (tarcze i klocki jak nówki). Jakby oddał mi to za 1000 to biore, negocjacje trwają
Tak czy owak montowane byłyby dopiero w marcu/kwietniu 2015.
sebekle napisał(a):ten pilon od sony tak zamontowany działa? bo ja mam pod ręcznym u siebie położony i ręki się nie chce nieraz z podłokietnika ściągać
Pilot jak pewnie widzisz jest mocno przycięty z góry i z dołu, trzeba było wyciąć sporo płytki drukowanej i porobić potem obejścia. Dioda jest wyprowadzona z prawej strony kierownicy i celuje w radyjko, więc pilot funkcjonuje nawet przy lekkich skrętach. Swoją drogą nadzwyczaj wygodny mod. Jeżdze z nim juz 4 lata a za każdym razem jak ściszam/podgłąśniam radio ciesze sie jak dziecko ze mam taki bajer
Rude. napisał(a):wygląda i prowadzi się miło chociaż ja bym jednak te felgi zmniejszyła
To se jeździj na 15stkach!!!

Felga musi być i koniec. Kółka wybiły mi już oba sworznie przednich wahaczy z gniazd, trzeba bedzie je przyspawać, ale mniejszej felgi nie wstawie

Dominator napisał(a):Ale rob Piotrku pod siebie, to jest najwazniejsze

Roni napisał(a):Czerwień nie pasuje do niczego
Pasuje do czerni