Mazda MX-6 GE KL '92
Jest nas wielu
Oj, mam taki sentyment do GE KL, że kupiłbym sobie jeszcze jedną... Gratki, Piotrze!

Globy napisał(a):Jest nas wieluOj, mam taki sentyment do GE KL, że kupiłbym sobie jeszcze jedną... Gratki, Piotrze!
Dzięki
Dlatego te które żyją należy pielęgnować tak jak jest to pokazane w tym wątku:) czyli tak jak na to zasługują:)
RX-7 FD3S Innocent Blue:
viewtopic.php?f=317&t=198511
323 V6 KL White Pearl: http://forum.mazdaspeed.pl/viewtopic.php?t=13470
viewtopic.php?f=317&t=198511
323 V6 KL White Pearl: http://forum.mazdaspeed.pl/viewtopic.php?t=13470
Pit Twoja Mazda wygląda obłędnie, dopracowana w każdym detalu, pamiętam jak miałem możliwość być przewiezionym na spacer nad Brdę gdy jechaliśmy z Marzeną. Pięknie pracująca V'ka, idealnie uszyta tapicerka, brak słów aby opisać bo trzeba zobaczyć na żywo.
Jazda Kl'ką brata sprawia że może wrócę do marki, bo wiem co bym przynajmniej kupił. MX-6 zostało już baaardzo mało w stanie bdb a co dopiero wzorowym.
Jazda Kl'ką brata sprawia że może wrócę do marki, bo wiem co bym przynajmniej kupił. MX-6 zostało już baaardzo mało w stanie bdb a co dopiero wzorowym.
www.gtrproject.pl
powrót do korzeni motoryzacji... BG-Best Generation :–) odbudowa 323 BG GT Turbo FWD 1.3 16v->1.6 B6T->1.8 BPT
powrót do korzeni motoryzacji... BG-Best Generation :–) odbudowa 323 BG GT Turbo FWD 1.3 16v->1.6 B6T->1.8 BPT
Fajny ten otwieracz do klapy
szkoda Tylko że ją Tylko można chyba kluczykiem otwierać? (tak cos mi sie kojarzy:P)
pit ma otwierana z guzika z wnetrza kabiny a przy odpowiednim alarmie mozna otwierac z kluczyka 
ja w mojej 323f tez tak mialem wiec na kolana do pita po schemat ;d
ja w mojej 323f tez tak mialem wiec na kolana do pita po schemat ;d
–=[SzkodniK]=– –=[506112282]=– –=[790525980]=– –=[szkodnikbyd@gmail.com]=–
wiem o tym ze jest ta wajcha 
nie nie nie tylko elektryczne otwieranie 
Dziś, w ramach transakcji wiązanej, odebrałem od Krzysztofa Mechanika z Fordonu, dwa zaciski od 6 GG
Nie zdawałem sobie sprawy, o ile one są faktycznie większe od zacisków GE. A są sporo... W wolnej chwili
sobie je rozbiorę, wypiaskuję, pomaluję 

a ty juz miałeś poczekać na mnie
nic sam pojade do krzysia i zakupie komplet z montarzem |:D
Pit napisał(a):W wolnej chwilisobie je rozbiorę, wypiaskuję, pomaluję
daj do propera – ma piaskarkę

- Od: 8 paź 2009, 11:09
- Auto: evo9
Sorki za odkop Pit ale mam pytanie, masz u siebie kierownicę od GG, do mnie za cholerę nie chce podejść, co zrobiłeś żeby ją zamontować na wieloklinie? Czy potrzebuję plastik odbijacza od GG (nie było w zestawie) czy założyłeś na seryjny z GE?
Stała pod ścianą prężąc kakao
Pit, z ogromną przyjemnością popatrzyłbym na jakieś nowe zdjęcia 
Da się zrobić? Masz tam coś w swoich zbiorach?
Da się zrobić? Masz tam coś w swoich zbiorach?

- Od: 9 paź 2007, 23:12
* bump * 
Przeganianie pajęczyn z komór spalania MX-6
Operatorowi proszę wybaczyć 
Przeganianie pajęczyn z komór spalania MX-6
Ten film to antyreklama MX-6 i proszę o niezwłoczne usunięcie

DamianMX6 napisał(a):Ten film to antyreklama MX-6 i proszę o niezwłoczne usunięcie![]()
Łaj? Całkiem niezłe czasy wykręcałem, jak na totalny dupowóz FWD na zwykłych oponach. Fakt, że auto jest ciche i nic a nic nie słychać przejazdów, więc odczucie jest takie, że przejazd jest wolny
Poniżej tabela. To był mój drugi raz tym autem na tym torze, więc wydaje mi się, że progres pomiędzy pierwszymi dwoma startami, a trzecim mógłby wróżyć coś fajnego dalej... W generalce jestem nisko, gdyż nie zostałem na ostatniej eliminacji, dostałem za nią taryfę karną. Pierwsze trzy przejazdy wg mnie całkiem nie najgorzej:

Poniżej przejazd Mirona (zwycięzcy):
Dziś zmobilizowałem się do przełożenia przednich hamulców na odpowiedniki z Mazdy 6. Subiektywny efekt to całkiem odczuwalna poprawa działania układu
Zestaw: Zaciski, tarcze ATM Mikoda, klocki Kashyiama, komplety naprawcze Autofren...

Porównanie wielkości tarczy seryjnej i tej z "szóstki"

...przed:

...i po:

Przy okazji zmieniłem kolor zacisków na czarny. Auto już do niczego poza codziennym użytkowaniem nie służy, częściej jeździ nim moja druga połówka, więc z kolorowymi trochę tak festyniarsko i nie na miejscu... W następnej chwili wolnego czasu mam zamiar zregenerować i zrównać kolorystycznie z przednimi – zaciski tylne.
Zestaw: Zaciski, tarcze ATM Mikoda, klocki Kashyiama, komplety naprawcze Autofren...

Porównanie wielkości tarczy seryjnej i tej z "szóstki"

...przed:

...i po:

Przy okazji zmieniłem kolor zacisków na czarny. Auto już do niczego poza codziennym użytkowaniem nie służy, częściej jeździ nim moja druga połówka, więc z kolorowymi trochę tak festyniarsko i nie na miejscu... W następnej chwili wolnego czasu mam zamiar zregenerować i zrównać kolorystycznie z przednimi – zaciski tylne.