Mazda 626 GF FS '01 Lift 2.0 HP 100kW – Czarnulka Radex'a
Ja bym pomalował również emblemat mazdy na czarno. Wtedy dopiero będzie wyglądać bandycko 

http://forum.mazdaspeed.pl/viewtopic.php?t=87724
Sprzedam nowe reperaturki tylnych błotników do MAZDY PREMACY – Made by KLOKKERHOLM
697-991-984 lub PRIV

Uploaded with ImageShack.us
Sprzedam nowe reperaturki tylnych błotników do MAZDY PREMACY – Made by KLOKKERHOLM
697-991-984 lub PRIV

Uploaded with ImageShack.us
Radex napisał(a):miałem chlapacze ale oblazły z farby po zimie i zdjąłem

sebastian223 napisał(a):Wtedy dopiero będzie wyglądać bandycko
Emblemat zostaw tak jak jest, listewkę pomaluj (z chromi i tak farba będzie złazić), ale do "bandycko" tym hatchbackiem to i tak Ci daleko
You see, in this world there's two kinds of people, my friend:
Those with loaded guns and those who dig. You dig.
Nie wszyscy mogą jeździć Mazdami, niech jeżdzą Oplami jak wszyscy :)
Those with loaded guns and those who dig. You dig.
Nie wszyscy mogą jeździć Mazdami, niech jeżdzą Oplami jak wszyscy :)
Bandit napisał(a):Radex napisał(a): Co innego sedan/limuzyna
no bo sedan/limuzyna to inna liga
P.S> Radex chrom na czarno a emblemat na razie ory, czyli zdanie jw.
- Od: 29 mar 2010, 19:13
- Auto: 626 [GF] FS [85 kW] '00
Mi z tej chromowanej nic nieschodzi. Papier ścierny 100 i Jechalem listwe:) nawet po wypadku niebylo zadnego odprysku chociaz listwa ucierpiala bo dwa zaczepy straciła:( wiec jak dobrze zrobi bedzie sie trzymać:)
- Od: 26 wrz 2010, 12:12
- Auto: mazda 323f '99 2,0 ditd sport edition
viewtopic.php?f=312&t=106621&start=0
Kolega na racje:) gril do pomalowania:) i te światła Wkoncu zrob:)
swiatel nie robie, nad listewka sie zastanowie 
aez xylo 16" et48, opony GY eagle f1 gsd3 205/50/16 nie obcierają w ogóle. w sumie jest to odpowiednio dobrany zamiennik
za to na kołach DBV 16" et
, opony krisalp hp2 205/55/16 obcierają troszeczkę z tyłu o nadkola przy załadowanym tyle jak auto się bujnie.
Riki napisał(a):Radku, Tobie nie obcierają tylne koła o ranty po doładowaniu?
aez xylo 16" et48, opony GY eagle f1 gsd3 205/50/16 nie obcierają w ogóle. w sumie jest to odpowiednio dobrany zamiennik
za to na kołach DBV 16" et
na chlapacze jest inny motyw zeby dobrze wygladaly, ja swoje obkleilem folia i wyglada to co najmniej dobrze.
-
Pyton162
Jest pewien Pan na forum który może Ci załatwić. Poszukaj w wyszukiwarce znaczek(emblemat) mazdaspeed

- Od: 16 paź 2009, 21:04
- Auto: ex BJ TDVI RF4F '02 101PS
obecnie Kia QL
wczoraj Madzia została uprana w środku: fotele, kanapa, podłoga, boczki i bagażnik. ozonowanko jeszcze gratis 
oto zdjęcia "po"

wymieniłem jeszcze podświetlenie w podsufitce i współgra teraz z podświetleniem w bagażniku![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
wszędzie ledy w kolorze lodowato białym![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)

zdjecia slabe bo robione telefonem.
oto zdjęcia "po"

wymieniłem jeszcze podświetlenie w podsufitce i współgra teraz z podświetleniem w bagażniku
![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
wszędzie ledy w kolorze lodowato białym
![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)

zdjecia slabe bo robione telefonem.
no to widze radzio ze sie przylozyles
slicznie 
s i w y napisał(a):jakie masz ledy? Ja mam takie pojedyncze zimne białe ale mam wrażenie że jakos u mnie mocniej święcą. Albo to jakość zdjęcia..
jakość zdjęcia. robione telefonem, bardzo trudno było mu było złapać jasność i łapał tylko punktowo.
w podsufitce mam: główna żarówka ta rurkowa złożona z 6 ledów białych "zimnych", po bokach 2 żarówki każda z 4 ledami białymi "zimnymi"
coś takiego

i coś takiego:

w bagażniku: tak samo rurkowa z 6 ledami białymi "zimnymi"
na żywo wygląda bardzo estetycznie i wraz z wypraną jasną tapicerką ładnie się komponuje.
zrezygnowałem z zielonego ośweitlenia bo jednak odrobinke trąciło wioską a poza tym mi się już znudziło i dawało troszkę słabe światło.
byłbym zapomniał....
myślę nad odchudzeniem Madzi i zorganizowaniem miejsca w bagażniku.
projekt wstępny:
– subwoofer w lewym tylnym nadkolu
– w prawym tylnym nadkolu grodź w którą można powkładać: płyn do spryskiwaczy, olej itd...
- Od: 29 mar 2010, 19:13
- Auto: 626 [GF] FS [85 kW] '00
zapas tylko wyciągnięty na chwile. tak to jezdze z zapasem..... przezorny zawsze ubezpieczony.
wszelkie kleje wstrzykiwane pod cisnieniem mozna sobie wtyłek wsadzic jak rozerwie bardziej opone i jest sie w czarnej
seraf SMD dają bardziej od ledów? ale i tak u mnie jest jaśniutko i nie będę póki co zmieniał
wszelkie kleje wstrzykiwane pod cisnieniem mozna sobie wtyłek wsadzic jak rozerwie bardziej opone i jest sie w czarnej

seraf SMD dają bardziej od ledów? ale i tak u mnie jest jaśniutko i nie będę póki co zmieniał