Mazda Xedos 6 2.0 V6 CA KF 92r. Black Scorpio
Radex napisał(a):no czekamy czekamy, nadkola też były robione??
nie, zrobiliśmy tylko to mocowanie przedniego zderzaka i ten odpadniety kit na tylnym, bo tyle mieliśmy zlecone.
A te nadkola to nie tak prosta sprawa, tam ktoś chyba łopatą kładł kit .
- Od: 11 lis 2009, 18:14
- Auto: Xedos 6 V6
Chciałem z tego miejsca podziękować jeszcze raz Tobie Mika i Twojemu Tacie za profesionalne podejście do sprawy i odpowiednio zadbanie o moją Madzię ... dobra robota i dzięki Wam brat mógł cieszyć się że jedzie Mazdą na własne wesele ...
Madzia odpicowana tz. wypucowana jak nigdy się błyszczała jak psu ...

Tak więc zderzaki poklejone mam nadzieję że w najbliższym czasie nikt i w nic nie przywalę zaś
...
Madzia odpicowana tz. wypucowana jak nigdy się błyszczała jak psu ...
Tak więc zderzaki poklejone mam nadzieję że w najbliższym czasie nikt i w nic nie przywalę zaś
- Od: 30 kwi 2008, 13:28
- Auto: Mazda Xedos 6 2.0 92'
Andrzej gratulacje dla brata
Kiedy Ty się weźmiesz do roboty? 
PS. bym zapomniał – Xedzik bardzo ładnie się prezentuje jako limo do ślubu, tylko pewnie panna młoda miała problem z wsiadaniem i wysiadaniem

PS. bym zapomniał – Xedzik bardzo ładnie się prezentuje jako limo do ślubu, tylko pewnie panna młoda miała problem z wsiadaniem i wysiadaniem
https://www.facebook.com/2become1photo – FOTOGRAFIA ŚLUBNA
- Od: 9 lis 2007, 11:41
- Auto: Mazda Xedos 6 CA KF '99 Back to Black
Jak to powiedziała świadkowa " to auto nie jest dla emerytów
" ... ale problemów nie miały pierwsze wejście i wyjście z auta troszkę je zaskoczyło
ale potem się przyzwyczaiły i wiedziały że muszą uważać ... tak czy siak uważam że Xedosik jak najbardziej się nadaję do tej roli
młodzi byli zadowoleni to najważniejsze.
Ja również dziękuje, że mogliśmy się zająć Xedosem
i za tą premie, ale to zupełnie nie potrzebnie było !
Jeszcze raz gratulacje bratu:)
Jakbym nie widział Xedosa na żywo to pomyślałbym, że ten lakier jest jak nowy
Jeszcze raz gratulacje bratu:)
Jakbym nie widział Xedosa na żywo to pomyślałbym, że ten lakier jest jak nowy
- Od: 11 lis 2009, 18:14
- Auto: Xedos 6 V6
Siema Amroz, widzę że nie ma już śladu po "agrotuningu" przeprowadzonym na granicy polsko-czeskiej
Zająłeś się profesionalnie (przy wsparciu Mika1234) xed'em, na zdjęciach wygląda prawie równie pięknie co panna młoda
Jak będziesz na śląsku to daj znać, może się uda zrobić mały spot, zanim odstawisz auto na zimę do jaskini
pozdro
Zająłeś się profesionalnie (przy wsparciu Mika1234) xed'em, na zdjęciach wygląda prawie równie pięknie co panna młoda
Jak będziesz na śląsku to daj znać, może się uda zrobić mały spot, zanim odstawisz auto na zimę do jaskini
pozdro

No tym razem nie wiem kiedy w najbliższym czasie zawitam na Śląsk może być już nawet tak że w tym roku mi się nie uda ... no ale zobaczymy, a co do jaskini najpierw muszę ją znaleźć
fajnie jak by mi się udało na Śląsku co by mnie nie kusiło by auto
wyciągać zbyt często
:D:D ... może ktoś ma jakąś na zbyciu
?
Korzystając z okazji że autko pojawiło się na zlocie w Piotrkowie kilka fotek z tego wypadu ....

Oraz mały FUN bo startu nie traktowałem poważnie
na filmiku 3:30 mój pierwszy w życiu start na 1/4
Do zobaczenia po zimie na najbliższym zlocie

Oraz mały FUN bo startu nie traktowałem poważnie
na filmiku 3:30 mój pierwszy w życiu start na 1/4
Do zobaczenia po zimie na najbliższym zlocie
Dobry wieczór. Czytam właśnie o Pana pięknej Madzi i porównuje z tym co sam posiadam. Mam takie pytanie korzystając z okazji spotkania prawdziwego miłośnika modelu czy wie Pan moze coś o mozliwości wymiany hamulców w xedosie na jakieś mocniejsze z innego modelu? słyszałem o zaciskach z przodu z mazdy 6 ale nie wiem dokładnie czy podejdą i z jakiego modelu oraz czy zaciski z tyłu też można wymienić na jakieś mocniejsze i czy będą pasowały z orginalnymi alusami z xedosa. Proszę o pomoc i serdecznie pozdarawiam Krzysiek
krisg@op.pl
krisg@op.pl
-
eldiablo11
Witam Witam ...
Po pierwsze proszę nie mówić do mnie per Pan
bo za młody jestem
, tak oczywiście swap hamulców jest jak najbardziej wskazany i naturalnie większość z nas tutaj robi swapa z mazdy6 oraz tarczy Mikoda GT. z tego co wiem ostatnio mi kolega z forum DamianMX6 proponował komplet tych rzeczy zgłoś się do niego wyjaśni Ci wszystko jak należy co masz kupić etc ... dużo osób od niego brało komplecik. Tak więc śmiało brać i wymieniać bo droga hamowania po takiej zmianie jest o niebo lepsza auto staje dęba nie to co na naszych ori ;/ ... ja niestety jeszcze nie zrobiłem swapa ale powoli powoli się do tego przygotowuję. Jeżeli chcesz wiarygodnej opinii odwiedź ten temat
viewtopic.php?f=102&t=55133&p=1704588&hilit=mikoda+xedos#p1704588
Na samym dole 13 strony kolega pochwalił się swapem więc również możesz zapytać o wrażenia.
Pozdrawiam
Andrzej
Po pierwsze proszę nie mówić do mnie per Pan
viewtopic.php?f=102&t=55133&p=1704588&hilit=mikoda+xedos#p1704588
Na samym dole 13 strony kolega pochwalił się swapem więc również możesz zapytać o wrażenia.
Pozdrawiam
Andrzej