Mazda 626 GF RF '98
ceny poszły na pw
wczoraj zmieniłem kierunki na dymione i wyciągnąłem plastiki z przednich kierunków (chromowane żarówki w drodze) , postaram się w poniedziałek zamieścić jakieś zdjęcia
wczoraj zmieniłem kierunki na dymione i wyciągnąłem plastiki z przednich kierunków (chromowane żarówki w drodze) , postaram się w poniedziałek zamieścić jakieś zdjęcia
Daraz2 tylko ci się wydaje że tak jest, zrusz go kombinerkami, a poza tym wastegate ma za zadanie nie dopuścić do zbyt dużego ciśnienia w układzie dolotowym , jeśli nie działa to auto powinno mieć jeszcze większą moc
Mniam mniam, nastepna fajna sztuka
- Od: 6 lip 2008, 14:21
- Auto: Mazda 323F BJ 2,0 DITD 2001
Riki napisał(a):GFka to sympatyczne, dobre aczkolwiek nieco niedocenione auto
bo pochodzi z czasów kiedy to mazda robiła nijakie auta, przykre ale tak prawda
ps. by nie robić OT, bardzo ładna sztuka
-
www.czelej.net
- Od: 4 lut 2008, 02:41
- Auto: GH '10 L5 125KW
CR '08 LF 107KW
PLaster napisał(a):bo pochodzi z czasów kiedy to mazda robiła nijakie auta
też tak kiedyś sądziłem... ale po kilku latach użytkowania uważam, że te słowa nijak się mają do rzeczywistości.. jeśli zaś chodzi o wygląd to kwestia gustu
mazdeczka jutro jedzie na konserwację podwozia i profili, droga zabawa ale skoro ma służyć jeszcze 10 lat to niestety trzeba to zrobić aby za 3 lata nogami nie hamować
znajomy mechanik uznał że bardzo rzadko spotyka tak mało zerdzewiałe japońskie auta w tym wieku co moje
znajomy mechanik uznał że bardzo rzadko spotyka tak mało zerdzewiałe japońskie auta w tym wieku co moje

malkolm napisał(a):, droga zabawa ale skoro ma służyć jeszcze 10 lat
No to prawie jak moja

malkolm GFka nie rdzewieje
Moją rozebrałem z każdej strony i rdzy nie ma nigdzie.... masz igłę, dbaj bo jest o co
no i autko wróciło do właściciela
dość fajnie zrobiona konserwacja i nawet bez zacieków, a jak ładnie go umyli, podziw dla zakładu, ale za taką cenę to w sumie chyba trzeba się tego spodziewać.
jeszcze przed zimą trzeba wymienić płyn hamulcowy i chłodnicza, a później już tylko 10 tys jeździć bez zaglądania pod maskę
zacząłem znów od nowa polerować felgi, oto pierwsza sztuka
jeszcze przed zimą trzeba wymienić płyn hamulcowy i chłodnicza, a później już tylko 10 tys jeździć bez zaglądania pod maskę
zacząłem znów od nowa polerować felgi, oto pierwsza sztuka
a oto mój zestawik na wiosnę http://malkolm.strefa.pl/zestaw.jpg