Mazda 626 GT 2.5i V6 24V (GE KL) '93
jaro33 napisał(a):pomyśl o podswietleniu indigloo, powinno wyglądać super
Ciii...lepiej żeby "naczelny" tego nie czytał
![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
W oczekiwaniu na nowy podpis...
		Violetka napisał(a):choć uważam że z Protege jakoś bardziej do twarzy Ci było
Chociaz nie mam w zwyczaju, to Jej akurat zaluje...

jaro33 napisał(a):napisz jaki masz gaz i jak się na nim sprawuje
Instalacja jest II generacji z komputerem, a do tego mikser indywidualnego projektu (o ile sie dobrze orientuje). Calosc smiga – odpukac – bezproblemowo, obroty trzymaja sie rowniotko, dynamika satysfakcjonujaca. Mysle, ze trzeba by zupelnie zdemontowac mikser, by zauwazyc roznice.
Odpalam i smigam do rozgrzania na benzynie, spalanie na trasie w przedziale 110-130 km/h + klimatyzacja oraz redukcja na "trojke" przy wyprzedzaniu w okolicach 12-13 litrow na 100 km. W miescie 14-16 litrow zaleznie, ktory chcesz byc spod swiatel
Italiano napisał(a):Na ile znam Marcinka (niestety mało) to auto dla niego najlepiej jak jest Ori
Dokladnie, dlatego niedlugo drewno mowi 'adieu'
Ostatnio edytowano 27 lis 2006, 16:02 przez Globy, łącznie edytowano 1 raz

Globy napisał(a):Jej akurat zaluje...
 możesz ewentualnie mieć tak jak ja, od samego początku brzyduli nie cierpiałam, a teraz...coś zaczyna się dziać, wrrr ale usilnie próbuję nie przyznawać się do tego
 możesz ewentualnie mieć tak jak ja, od samego początku brzyduli nie cierpiałam, a teraz...coś zaczyna się dziać, wrrr ale usilnie próbuję nie przyznawać się do tego
to samo mozesz miec ... ale wracając do tematu auta, chyba wszyscy oswajamy się z nim

Wiele trzeba mocy, by umieć żyć wiedząc, jak bardzo życie i niesprawiedliwość są z sobą złączone / Friedrich Wilhelm Nietsche
www.forumppp.com.pl Partnerstwo Publiczno – Prywatne (PPP) w Polsce

- Od: 20 lut 2006, 17:46
- Auto: mx5 NA 1.6/miata 1.8
nareszcie męskie auto  
gratulacje

gratulacje

>>> pozdrowienia z syreniego grodu <<<
...serce bije w takt V-acht :)
		...serce bije w takt V-acht :)

- Od: 11 cze 2004, 20:25
- Auto: A acht V acht
Globy piękna 626!
Mam pytanko dotyczące tych drewnopodobnych wstawek w kokpicie. Co o nich sądzisz?
Bo mam okazje kupić takie do GD , a że ostatnio wnętrze wróciło do fabrycznego stanu zastanawiam się nad takowymi wstawkami.
, a że ostatnio wnętrze wróciło do fabrycznego stanu zastanawiam się nad takowymi wstawkami.

Mam pytanko dotyczące tych drewnopodobnych wstawek w kokpicie. Co o nich sądzisz?
Bo mam okazje kupić takie do GD

- Od: 30 paź 2005, 06:23
- Auto: '03 Ford Focus ZX3
Dzieeki! Oznaczenia sa zaleznie od rynku, wiekszosc egzemplarzy z Europy Zachodniej nosi pod kierunkiem znamie 2.5i V6. Akurat moja ma 2x GT, choc w przeznaczeniu na Polske nie uwzgledniono dolnych spojlerow – sa za to grzane fotele oraz spryskiwacze.
Okleiny ogolnie nie moge polecic, poniewaz jest dosc gruba i nie istnieje mozliwosc, by byla dopasowana idealnie do ksztaltu plastikow. Andrev, mozesz sprobowac dopasowac wzorzyste maty, ktorymi okleja sie poszczegolne czesci deski rozdzielczej z pomoca opalarki; sa reklamowane na Allegro. Wszystko jednak zalezy od poczucia estetyki oraz wymagan wlasciciela – ogolnie wyglada fajnie... Aczkolwiek dla mnie wprowadza rudawy klimat kolorystyczny wsrod szarej tapicerki. W wolnym czasie postaram sie przywrocic kokpit do fabrycznego wydania oraz dorzucic skorzana kierownice z airbagiem od wersji AD 1994.

Okleiny ogolnie nie moge polecic, poniewaz jest dosc gruba i nie istnieje mozliwosc, by byla dopasowana idealnie do ksztaltu plastikow. Andrev, mozesz sprobowac dopasowac wzorzyste maty, ktorymi okleja sie poszczegolne czesci deski rozdzielczej z pomoca opalarki; sa reklamowane na Allegro. Wszystko jednak zalezy od poczucia estetyki oraz wymagan wlasciciela – ogolnie wyglada fajnie... Aczkolwiek dla mnie wprowadza rudawy klimat kolorystyczny wsrod szarej tapicerki. W wolnym czasie postaram sie przywrocic kokpit do fabrycznego wydania oraz dorzucic skorzana kierownice z airbagiem od wersji AD 1994.

A dziekuje, pacjentka ma sie dobrze  Po dlugim weekendzie wkleje swieze, pachnace wiosna zdjecia.
 Po dlugim weekendzie wkleje swieze, pachnace wiosna zdjecia.
Niestety nie moge, to wyjatkowa wersja... Ale nie martw sie, dla odmiany nie mam jednej dyszy

drof napisał(a):a nie chcesz sie pozbyc jednego rogu ?
Niestety nie moge, to wyjatkowa wersja... Ale nie martw sie, dla odmiany nie mam jednej dyszy