Mazda Xedos 6 CA KF '96 – l3mur91 – 18" in progress.
Nie wiem jak wygląda buda w GE, ale tutaj ciężko szczególnie z tyłu jest coś upchnąć, albo tak mi się wydaje. Myślę, że 9J na tył to max przy idealnie wstrzelonym ET, oczywiście bez ruszania budy.
Możesz zdradzić ile kosztował Cię gwint D2 ?
Możesz zdradzić ile kosztował Cię gwint D2 ?
Pewnie ostatni post i ostatenia zdjęcia w tym temacie, bo auto idzie na sprzedaż, ale można wrzucić kilka zdjęć z sesji przedsprzedażowej.

Fajnie było, ale zachciewa się czegoś prędszego. Plany były... ale przenosimy do następnego auta.

Fajnie było, ale zachciewa się czegoś prędszego. Plany były... ale przenosimy do następnego auta.

l3mur91 napisał(a): auto idzie na sprzedaż
To chociaż powiedz na co będziesz polował po sprzedaży xeda...
- Od: 21 lis 2010, 11:30
- Auto: Mazda 626 GF 2.0 DiTD 18" – Kliknij
Będzie na pewno opisane na forum, bo na forum tamtej marki raczej udzielać się nie zamierzam. Na tym forum jestem niezależnie od posiadanego auta, głównie ze względu na atmosfere tutaj panującą i nie zapowiada się, żeby to miało ulec zmianie.
Tak więc, auto na bank zostanie opisane, w autach zastępczych.
Tak więc, auto na bank zostanie opisane, w autach zastępczych.

jaki powód sprzedaży auta jeśli mozna spytać?
- Od: 22 lut 2009, 13:42
- Auto: Xedos 6 KLZE
Xedos 6 KF 99r
- Od: 21 lis 2010, 11:30
- Auto: Mazda 626 GF 2.0 DiTD 18" – Kliknij
Roni napisał(a):M6 mps
Na 101% nie będzie to Mazda. Mazda do 10k nie ma kompletnie nic "szybkiego".
Można w sumie 121 BP, ale paskudne to jest.
Beny napisał(a):M6 MPS ponoc nie jedzie
Też słyszałem.
Beny napisał(a):l3mur91 czym foty cykasz?
Sony Nex-3 z kitowym naleśnikiem 16mm, bo innego się jeszcze nie dorobiłem.

Wczoraj opłaciłem drugą ratę OC, więc jak się nie sprzeda do końca trwania ogłoszenia to zostaje.
Wczoraj zrobiliśmy wycieczkę w Góry Świętokrzyskie, nawet się nie umęczęliśmy, wygodnie (względnie) w obie strony także + dla Xedosa.

Wczoraj zrobiliśmy wycieczkę w Góry Świętokrzyskie, nawet się nie umęczęliśmy, wygodnie (względnie) w obie strony także + dla Xedosa.
l3mur91 napisał(a):Wczoraj opłaciłem drugą ratę OC, więc jak się nie sprzeda do końca trwania ogłoszenia to zostaje.![]()
Zmieniasz częściej zdanie niż kobita w ciąży
Kurde chciałem uniknąć płacenia 2 raty za OC, bo myślałem, że to dopiero w listopadzie, a dostałem pismo pocztą, że powinienem zajechać hajs 7 września. Więc musiałem opłacić...
Poza tym miałem tylko jeden telefon o auto z Niemiec. Jak przyjedzie w środę i kupi to będzie sprzedany, a jak nie to nie.
Szkoda mi hajsu na wystawianie non stop ogłoszeń.
Poza tym miałem tylko jeden telefon o auto z Niemiec. Jak przyjedzie w środę i kupi to będzie sprzedany, a jak nie to nie.
Szkoda mi hajsu na wystawianie non stop ogłoszeń.

Są i nowe filtry oleje i inne pierdoły.
Olej – Mobil 10W40
FIltr oleju – OEM Mazda
Filtr powietrza- Knecht
Uszczelnienie miski olejowej.
W poniedziałek/wtorek zostaje na wymianę uszczelniaczy półosi i powinno być spoko.
Zaraz do 15 w pracy i dalej po pierścienie centrujące, bo 18" już 4 dni wożę z tyłu w aucie.
Olej – Mobil 10W40
FIltr oleju – OEM Mazda
Filtr powietrza- Knecht
Uszczelnienie miski olejowej.
W poniedziałek/wtorek zostaje na wymianę uszczelniaczy półosi i powinno być spoko.
Zaraz do 15 w pracy i dalej po pierścienie centrujące, bo 18" już 4 dni wożę z tyłu w aucie.