tekkenfan napisał(a):Powiedz co tam z silnikiem pomodziłeś, że takie heble wpadły?
Z silnikiem nie było robione nic czego nie opisałem w temacie. A heble wpadły bo są dobre i ładne
Seraf napisał(a):Ale ten spoiler wciąż mnie do siebie tak kompletnie to nie przekonuje

Nie zamerzam nikogo do niczego przekonywać. Dobrze że są części które budza kontrowersje, o to chodzi. W przeciwnym razie było by jak w wypadku Golfa, niby nic mu nie można zarzucić ale i zachwycać się też nie ma nad czym

.
To po prostu moja realizacja na temat " ocalić od zapomnienia i zwieśniaczenia "
voytecku napisał(a):Wydech wyglada swietnie i dobrze komponuje sie ze zderzakiem.
A czy moglbys wrzucic zdjecie wydechu z bliska i podac srednice koncowek?
Końcówka jest jedna i na poprzedniej stronie jest jego fotka. Co do średnicy to mała nie jest tak na oko 120mm. Ale jak słusznie zauważyłeś ładnie sie komponuje. Fotkę postaram sie jeszcze dodatkowo jakąś strzelić.
Erastotenes napisał(a):Fajnie się prezentuje i końcówka wydechu tez na duży plus Ciekawy jestem jak z poprawa drogi hamowania po zmianach?

Nie mierzyłem drogi hamowania ale moge powiedzieć że różnica jest bardzo odczuwalna, a przypominam że miałem poprzednio tarcze 283mm przód i 280 tył z Mazdy 6, teraz 320mm i 300mm.
sylwo napisał(a):Zakochałem się

ta Piękna jest już zajęta.
Dziękuje wszystkim za miłe słowa
Jeszcze dwie fotki. Wersja miejska i kombinowana

pozdrawiam entuzjastów MX-6