Loczek napisał(a):Lezy i czeka, jak sie uporam całkowicie z wnetrzem i hamulcami w padlinie to biore sie za przeniesienie go hmm niewiem gdzie i troche z nim podziałam.
Jak blok zostawisz w samochodzie to reszta idealnie mieści się na biurku
www.mazdaspeed.pl
Loczek napisał(a):Lezy i czeka, jak sie uporam całkowicie z wnetrzem i hamulcami w padlinie to biore sie za przeniesienie go hmm niewiem gdzie i troche z nim podziałam.
Loczek napisał(a):Wysniona cisza, szyby udało sie podniesc czyli bezramkowy system juz nie huczy, tzn musze poprawic ale nie huczy
Beny napisał(a):coś wiecej w tym temaci?Co masz na myśli mówiąc podnieść?
Loczek napisał(a):Otwory montazowe prowadnic od elektyrki szyb maja troche luzu wiec je unosisz do gory i w pozycji uniesionej przykrecasz i szyby tak samo. Otwory w szybach maja troche luzu wiec luzujesz sruby podnosisz i dokrecasz. Szyba idealnie siedzi w uszczelce i nie huczy
letkoletki napisał(a):No środeczek zapowiada się ciekawie.
Loczek napisał(a):zaczyna mnie draznic z ejednak czerwien z tylnej kanapy sie rozni od przodu.
Ale coz przezyje.
soul napisał(a):nie miałeś potem problemów z nałozeniem zpowrotem wykładziny podłogi, przykreceniem foteli i nalozeniem wszystkich plastikow po zastosowaniu tego grubego filcu ktory jednak noo swoją ładną grubość ma?pytajnik usmiech
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 10 gości