Mazda 626 GE FS '92r. 2.0
Co założyć? Białe migacze, halogeny i, jeśli lubisz, JDM lampy przednie 
pawelMX6 napisał(a):Co założyć? Białe migacze, halogeny i, jeśli lubisz, JDM lampy przednie
Tzn chodziło mi o felgi które uatrakcyjnią mój wóz latem, białe migacze boczne w tym tygodniu, waham się czy założyć clear-y czy zwykłe białe, halogeny też myślę zakładać oczywiście ori z polerowanymi ramkami.

Białe oryginalne ale cleary chyba ładniejsze
Ja mam cleary ale chyba wymienię na zwykłe białe, takie jak były seryjnie. Halogeny mam na sprzedaż, z ramkami, zdjęcia znajdziesz w moim temacie 
Jaka cena za te halogeniki PawelMX6? Zastanawiam się nad zakupem felg od Obliviona, kusi mnie to że i tak muszę kupić oponki a on ma nowe założone na te felgi!

Cena poszła PW 
dyszel85 jeżeli chcesz poprawić trochę wygląd na ori zawieszeniu i zachować przyzwoity komfort to wrzuć jakieś ładne 15" np z MX6 KL wg Mnie idealnie pasują do 626 i jest to ori felga . Ja na zimę miałem takie zakładać ale przez zimę Moja madzia stoi w cieplutkim garażu .
- Od: 17 sty 2005, 21:18
- Auto: GMC Safari Hi-top , Skoda Fabia III 1,2 Tsi
Pajko napisał(a):dyszel85 jeżeli chcesz poprawić trochę wygląd na ori zawieszeniu i zachować przyzwoity komfort to wrzuć jakieś ładne 15" np z MX6 KL wg Mnie idealnie pasują do 626 i jest to ori felga . Ja na zimę miałem takie zakładać ale przez zimę Moja madzia stoi w cieplutkim garażu .
Jak takie coś wygląda bo nie bardzo wiem, z FS-a są wstrętne

Pewnie o te chodzi, fakt, są ładne:
albo te:

albo te:

Zupełnie jak kołpaczkipawelMX6 napisał(a):fakt, są ładne:

Pozdrawiam Hubert
Mitsubishi Galant EA5A Avance 2,5 V6 '01 A/T sedan
Mitsubishi Galant EA2A Sport Edition 2,0 16V '98 A/T sedan (sprzedany)
Mazda 626 GE FS GLE SPECIAL '95 (najbardziej niezawodne auto jakie miałem)
- Od: 17 kwi 2008, 07:34
- Auto: Mitsubishi Galant Avance 2,5 V6 '01 A/T sedan
W papierach od auta (a jest ich sporo), posiadam niemiecki rachunek montażu tego spoilera z 1992 roku, czyli z tego roku co auto. Zamontowane jest w nim 3 światło stopu firmy Hella żarówkowe, bardzo ładnie świeci. Na zdjęciu z jeziora białego (wyżej) widać jak jest mocowany, w każdej chwili go ściągam i nie ma śladu. W każdym razie linia GE sedan z takim spoilerem wygląda pełniej wg mnie 

Ciężko jest to usunąć...
5 min. na kierunkowskazoblivion napisał(a):Ciężko jest to usunąć...

Pozdrawiam Hubert
- Od: 17 kwi 2008, 07:34
- Auto: Mitsubishi Galant Avance 2,5 V6 '01 A/T sedan
Hugo napisał(a):5 min. na kierunkowskaz łoł metoda opisaną przeze mnie.
dokładnie, około 5 min wypalania, potem 2 min wyłamywania i już kierunki śliczne, jedyną trudność jaką napotkałem to że bolce w żarówce są inaczej rozmieszczone i trzeba jednego spiłować pilnikiem, już wrzucam fotki jak madzia teraz wygląda