(Koniec historii) Mazda Xedos 6 CA "Calafiornia"
a dlaczego nie pomalowałeś grilla na czarno?

-
Keeper of the Art
- Od: 22 kwi 2012, 18:06
- Auto: Xedos 6 KF 98' – Sprzedany
Xedos 9 KJ 97' – Sprzedany
200SX SR20DET 89'
Powiem szczerze ze zabralko mi farby, ale juz mam nowa puche i dzisiaj badz jutro bedzie caly 
Dopisano 16 paź 2014, 22:23:
No i stało się, co prawda nie zrobiłem jednak na czarno tylko na ciemny grafit, ale efekt jest rewelacyjny. Jak pstryknę zdjęcie w ciągu dnia jutro to wstawię, dzisiaj tylko szybkie po złożeniu jeszcze w garażu.
PS. Dołączam również zdjęcie X6 z drugim domownikiem z mojej stajni, Volvo XC90.
Dopisano 16 paź 2014, 22:23:
No i stało się, co prawda nie zrobiłem jednak na czarno tylko na ciemny grafit, ale efekt jest rewelacyjny. Jak pstryknę zdjęcie w ciągu dnia jutro to wstawię, dzisiaj tylko szybkie po złożeniu jeszcze w garażu.
PS. Dołączam również zdjęcie X6 z drugim domownikiem z mojej stajni, Volvo XC90.
no teraz wygląda rewelacyjnie 

-
Keeper of the Art
- Od: 22 kwi 2012, 18:06
- Auto: Xedos 6 KF 98' – Sprzedany
Xedos 9 KJ 97' – Sprzedany
200SX SR20DET 89'
No to w niedługim czasie trzeba przetestować i obczaić jak ci to gra.ile ja bym dał żebym u siebie mógł wstawić takie radio albo 2 dinowe dotykowe 
Ostatnio edytowano 19 paź 2014, 20:19 przez Nightfall, łącznie edytowano 2 razy
Nightfallówna
Dzisiaj było parę napraw i czyszczenie, w pierwszej kolejności zerwałem "wygłuszenie" zamontowane pod maską, później wyczyściłem " z grubsza" silnik (Ci którzy widzieli wcześniej wiedzą że wyglądał jak jeden wielki syf) a na zakończenie dnia naprawiłem ledy na zegarach i panel od ogrzewania ( w ledach nie łapały styki, a oświetlenie w ogrzewaniu było rozłączone) Żeby wszystko było idealnie zamierzam kupić czerwone żarówki do zegarów i niebieskie zamienię do podświetlenia ogrzewania.
Ladnie zaczyna wygladac, porzadek pod maska na plus rowno pociagniete kable grill tez na plus ![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
Maksiu w Kaliforni nie mają blach z przodu 
- Od: 22 lut 2009, 13:42
- Auto: Xedos 6 KLZE
Xedos 6 KF 99r
Inaczej, nie ma przepisu który nakazuje mieć blache z przodu 
Ta którą masz jest na przodzie jest tylna (nalepka z datą ważności w rogu)
- Od: 22 lut 2009, 13:42
- Auto: Xedos 6 KLZE
Xedos 6 KF 99r
Setritus napisał(a):Inaczej, nie ma przepisu który nakazuje mieć blache z przodu
O dokładnie z tym przepisem, sam żałuję że u nas musi być blacha... a ważność tej tablicy skończyła się w Maju 2008r
Ale tablica wygląda fajnie.Krotko masz dopiero autko wiec zaczynasz ogarniać dopiero ale poczynania idą na plus 
Nightfallówna
Maksiu921[quote="Maksiu921 napisał(a): naprawiłem ledy na zegarach i panel od ogrzewania ( w ledach nie łapały styki, a oświetlenie w ogrzewaniu było rozłączone)
Też ostatnio robiłem to u siebie. Niestety chyba nam nie wyszło. Na Twoim zdjęciu wygląda to kiepsko, a u mnie nie jest ani trochę lepiej.
-
goju10
Witam!!! To ja sprowadziłem ten egzemplarz do polski i ja wszystko przy nim modziłem.
Sprzedałem ją kumplowi w 2012r. i widzę że w końcu zawitała na forum. Jak byś coś chciał o niej wiedzieć to pisz lub dzwoń
Sprzedałem ją kumplowi w 2012r. i widzę że w końcu zawitała na forum. Jak byś coś chciał o niej wiedzieć to pisz lub dzwoń
Ostatnio edytowano 1 lis 2014, 13:09 przez Longbow, łącznie edytowano 1 raz