dominator7 napisał(a):Verycoolman Ty masz zaklepane ranty u siebie, temu weszly Ci te felgi.
Oj tam Oj tam

www.mazdaspeed.pl
dominator7 napisał(a):Verycoolman Ty masz zaklepane ranty u siebie, temu weszly Ci te felgi.
ja nie mowie ze zaklepane to zle, bo tez bym tak chcial, ale po blacharce juz chyba za pozno.. Wygląd rzeczywiście super. Ale gdybyś nie mial zaklepanych to felga z opona by obcierala, a bez gleby rowniez, bo ugiecie zawieszenia jest większe. Nie chce robic OT ale jak bedziemy obaj miec chwile, to przełożymy kolo od Ciebie do mnie i zobaczysz samVeryCoolMan napisał(a):dominator7 napisał(a):Verycoolman Ty masz zaklepane ranty u siebie, temu weszly Ci te felgi.
Oj tam Oj tambez zaklepanych by też było zwłaszcza że 14/88 nie ma gleby, felgi nie wystają poza obrys auta i są równo i moim zdaniem wygląda super
14/88 napisał(a):swap hamulców
Radex napisał(a):14/88 napisał(a):swap hamulców
m6?
jak nie chcesz basu to te morel tempo chyba beda dobrym rozwiazaniem, barthez chyba je zachwalał.
co do glosnikow w polce to jestem osobisci przeciwnikiem ale w sedanie chyba sa tma fabrycznie, ale nie wiem czy mimo to oplaca sie je tam montowac. najlepiej porusz temat w dziale Car Audio.
14/88 napisał(a):Tak z m6 a co do półki to są już fabrycznie i o bas mi wcale nie chodzi.
14/88 napisał(a):et 48 szer 6,5''
14/88 napisał(a):O taką odpowiedz mi chodziło:) polecisz jakieś 205/50? Szukałem tych F1 co masz i polecałeś ale mało tego i cena dość wysoka.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 5 gości