do powyższych opinii na temat wsiąkania przez gąbke wody dodaje zdjęcie. Według mnie nie ma możliwości, żeby do gąbki dostała się woda. Cała powierzchnia gąbki nigdzie nie styka się z szybą ani się do niej nie zbliża. W najbliższym momencie jest może 5 cm od szyby, w najlepszym wypadku nawet do 10 cm i lepiej. Tak jest w przypadku tylnych i przednich drzwi. (w pewnym momencie zwątpiłem i zdjąłem boczki przed deszczem. Moje myśli się potwierdziły i naprawdę nie ma możliwości żeby gąbka wsiąkneła wodę.) Warunek, że gąbka nie jest założona do samego dołu

znalazłem czas jeszcze na prawe [jakie?] nadkole. (prawe oryginalne zero rdzy zero oznak jakiejkolwiek korozji) Lewe niestety, było już robione przez poprzedniego właściciela i po zimie wyskoczyły "bacharzynki". Do wiosny z pewnością mam spokój

niżej też relacja z montażu modułu domykania szyb, która zajmuje około 2 godzin. Teraz podczas zamykania autka domykają sie wszystkie cztery szyby. (sporo tych kabelków się zrobiło w drzwiach kierowcy, ale cóż wygoda kosztuje)