Mazda MX-6 GE KL '92 2.5 V6 24V
Jak się robi sukcesywnie to jakoś się tak bardzo nie odczuwa tych wydatków. Dziś zakupiłem tarcze na tył Mikody GT teraz czekam aż do mnie dojdzie paczka.
Jestem w trakcie szukania tapicera który albo zrobi renowacje mojej skóry albo wymiana na nową również skórę.
Jestem w trakcie szukania tapicera który albo zrobi renowacje mojej skóry albo wymiana na nową również skórę.
- Od: 17 lut 2004, 13:07
- Auto: Mazda MX6 2,5l 1992r.
dziś zamówiłem tarcze mikody do mojej GE.
Zobaczymy jak sie spiszą
Spytam się z ciekawości ile wyniosły Cie Tarcze na przód ?
popraw fotke.
nie działa
Klocki jakie założysz do tych tarcz
nie działa
Klocki jakie założysz do tych tarcz
BILON napisał(a):Jak się robi sukcesywnie to jakoś się tak bardzo nie odczuwa tych wydatków. Dziś zakupiłem tarcze na tył Mikody GT teraz czekam aż do mnie dojdzie paczka.
Jak znajdziesz tapicera to daj znać jakie ma ceny za zrobienie foteli. Również taki pomysł chodzi po głowie od dłuższego czasu.
- Od: 9 kwi 2011, 00:07
- Auto: Mazda MX-6 FS 2.0 16V 115 KM DOHC
Jak już jest rozmowa o tapicerze to może ktoś dawał do obszycia kierownicę? Ile kosztuje coś takiego i ile trzeba czekać? Bo nie chcę takiego zestawu z marketu ze sznurkiem 
"Samochody to nie wszystko, ale bez nich wszystko jest niczym..."
---> JBC to mam trochę części do MX-6 KLDE <---
Dowiadywałem się o obszycie całości w skórze i znalazłem firmę która mi podała cenę 4500zł fotele przód tył boczki kierownica i mieszek. Jak dla mnie trochę za dużo i szukam dalej kogoś kto mi tylko odnowi przednie fotele, a jest problem z dobraniem takie samego koloru.
Poszukiwania trwają a póki co zamontowałem tylne tarcze Mikody na klockach Ferodo Premium i jeszcze raz przerabiam dolot powietrza może do końca tygodnia będzie gotowy.
Poszukiwania trwają a póki co zamontowałem tylne tarcze Mikody na klockach Ferodo Premium i jeszcze raz przerabiam dolot powietrza może do końca tygodnia będzie gotowy.
- Od: 17 lut 2004, 13:07
- Auto: Mazda MX6 2,5l 1992r.
to może jakieś fotki z prac 
U mnie właśnie jest -18 więc całkiem możliwe
Chyba mamy takie same tarcze z tyłu, ale z tego co widzę u siebie to hamulce tylne działają tylko przy silnym hamowaniu bo po ok 2kkm jeszcze nie przytary się do końca tarcze tzn te ryski drobne co widać na foto, a wszystko jest przesmarowane i działa lux.
"Samochody to nie wszystko, ale bez nich wszystko jest niczym..."
Lampy robią• robotę, widziałem na żywca w Konstantynowie 
- Od: 14 lut 2010, 22:32
- Auto: Mazda 626 GE KL sedan 93r.
Mazda 626 GE KL liftback 96r.
była
Mazda 323F BG
MX-6 2.5 V6 KL
Bilon no mi to sie bardzo podoba. Skórka odnowiona rewelacyjnie, wygląda jak by wczoraj z fabryki w Hiroszimie wyjechała. Lampy stroją genialnie, a w drodze dziś po prostu nie mogłem oderwać głowy z lusterka jak jechałeś za mną.
Tylko wiesz, musisz pamiętać o tym ze ja to się nie znam, oboje mamy brzydkie auta, a do tego w bełchatowie takie coś co nie wiadomo jak się nazywa (a my wiemy że mx6) to jest nie do pomyślenia na zlocie, a do tego jak na tamtejsze standardy to balon i szczudły. hehehehe;)
No rozj.bali mi konstrukcje:) Biloniasty. Gratulacje. Tworzy się mega kompletna fura:) Dziś jak stałeś obok 928 to na prawdę to Coupe Mazdy mega daje rade:)
Tylko wiesz, musisz pamiętać o tym ze ja to się nie znam, oboje mamy brzydkie auta, a do tego w bełchatowie takie coś co nie wiadomo jak się nazywa (a my wiemy że mx6) to jest nie do pomyślenia na zlocie, a do tego jak na tamtejsze standardy to balon i szczudły. hehehehe;)
No rozj.bali mi konstrukcje:) Biloniasty. Gratulacje. Tworzy się mega kompletna fura:) Dziś jak stałeś obok 928 to na prawdę to Coupe Mazdy mega daje rade:)
RX-7 FD3S Innocent Blue:
viewtopic.php?f=317&t=198511
323 V6 KL White Pearl: http://forum.mazdaspeed.pl/viewtopic.php?t=13470
viewtopic.php?f=317&t=198511
323 V6 KL White Pearl: http://forum.mazdaspeed.pl/viewtopic.php?t=13470