www.mazdaspeed.pl
duli92 napisał(a):co mnie rozbawiło lakier 100% orginał haha haa kpina to jest tylko auto a fachowców masz do [tiiit] niema mazdy z tego roku bez chociażby zaprawek na nadkolach a jak malowane to musiało być stuknięte kpina
To już zabieraj się do roboty puki zimy nie ma i puki rdza jeszcze w zarodku. Najlepiej jak zrobisz ranty nadkoli przed polską zimą, która zrujnuje je. Jak zadbasz teraz to zaoszczędzisz sobie późniejszej większej roboty i zmartwień.Lukazie napisał(a):Jeśli chodzi o nadkola to powolutku widać jak wychodzi ruda (ale to narazie bardzo małe widoczne, będą dopiero do roboty)
Lukazie napisał(a):Teraz się zastanawiam czy to wogóle robić
Lukazie napisał(a):Teraz się zastanawiam czy to wogóle robić, rdza jest widoczna dopiero jak się schylimy pod próg. Jakieś propozycje ?..
oblivion napisał(a):Jak masz kilka z bliska widocznych malutkich bąbelków to warto wyczyścić samemu do gołej blachy taką kropkę jak bąbel, pędzelkiem podkładzik antykorozyjny i pędzelkiem dobrany kolor w lakierni (można nabić spray, psiknąć do zatyczki i pędzelkiem nanieść). Na Twoim lakierze to będzie niewidoczne, chyba że z bliska
Riki napisał(a):Jakiej firmy ? Na moje oko.. nieco oślepia
Xenony zakładane u mnie w sklepie.., firmy HID – Z Chińskiej fabryki Philipsa
Mako napisał(a):Niezly oryginalny xenon
Lukazie napisał(a):Mam zamiar kupić na Allegro soczewki, ewentualnie zamówić do sklepu i postawić na półce – Tylko nie wiem czy to się sprzeda...
Chodzi oczywiście o przeróbkę zwykłego reflektora refleksyjnego, tam umieszczamy soczewkę i wrzucamy Xenon..
oblivion napisał(a): Niestety ceny zabijają...
Riki napisał(a):są oślepiani? Napisz jak zachowuje się Twój xenon, nie mryga to też? P.SGwoli ścisłości jak nadjeżdża z przeciwka jakiś banan w Xseries by BMW to też nic nie widze. Auto za kupę kasy, światła ma fenomenalne ale oślepia na maxa.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 7 gości