Mazda MX-6 GE KL MAZDASPEED
Siw-y napisał(a):Trza było sobie wyzerować ten licznik
W życiu

Zresztą sam się wyzeruje za 679 357km.
NO NO MAZDECZKA jak mażenie ! Piękna
gdzie ją można zobaczyć ? trochę gotówki zmagazynuje i biorę sie za swoją 626
GRATULACJE WYKONAŁEŚ KAWAŁ DOBREJ ROBOTY ! 

-
Kamikaze_Lublin
DamianMX6 napisał(a):I niech ktoś mi powie że bez kanału się nie da![]()
Oczywiście, że się da. Ja nawet bez podnośnika zmieniałem mając springi -35
Oj tam, oj tam, silnik po takim remoncie to jak nowy więc i licznik od zera powinien leciećDamianMX6 napisał(a):Siw-y napisał(a):Trza było sobie wyzerować ten licznik
W życiu, przebieg jest autentyczny, udokumentowany i tak ma być.
Zresztą sam się wyzeruje za 679 357km.
Mev napisał(a):A cóż to za koło na aucie? Przegapiłem jakąś zmianę?
Dojazdówka
Autko po prostu śliczne, widzę, że szykuje się kolejna jedna z najładniejszych i doinwestowanych mx6. Nowe felgi świetne, idealnie pasują.
Graty za włożony trud w auto.
pozdrawiam
Graty za włożony trud w auto.
pozdrawiam
...będzie tez najszybsza jezeli Damian zdecyduje sie na KLZE, dlatego zachecam do kupna obecnego KL-A Damiana, ktory jest w naprawde swietniej kondycji, a poza tym wyglada nietuzinkowo....
Generalnie auto jedyne w swoim rodzaju, wszystko zrobione ze smakiem i nalezyta dokladnoscia, ciesze sie ze moglem doprowadzic chociaz silnik tego auta do stanu bardzo dobrego....
Generalnie z Damianem swietnie sie pracowalo, gosc jest konkretny jak malo kto a to w dzisiejszych czasach naprawde jest w cenie...
Generalnie auto jedyne w swoim rodzaju, wszystko zrobione ze smakiem i nalezyta dokladnoscia, ciesze sie ze moglem doprowadzic chociaz silnik tego auta do stanu bardzo dobrego....
Generalnie z Damianem swietnie sie pracowalo, gosc jest konkretny jak malo kto a to w dzisiejszych czasach naprawde jest w cenie...
Auto jak marzenie, zazdroszczę i gratuluje
Mało jest ludzi którzy tak dbają i dożą do perfekcji
Pozdr.
Pozdr.
-
lukasz2387
wujass napisał(a): zmieniłbym tylko lusterka na amerykany bo optycznie poszerzają fure i ogolnie są ładniejsze![]()
Lusterka ASpec z wyglądu są ładniejsze, ale nie mają tego
Siw-y napisał(a):Z ZE na pokładzie to już chyba będzie koniec modyfikacji bo na turbo to już by go szkoda było.
Szkoda? etam, dobrze zrobione turbo+szpera to szczyt marzeń w tym aucie, KLZE to taki trochę lepszy standard niż KL, więc bez szału