Dopisano 7 cze 2015, 14:14:
Pozatym wez pod uwage ze castrole zalepiaja silnik i moze dlatego bylo cicho a valvo jest troche rzadszy;p Masz jakis filnik jakie odglosy ci wydaje?
www.mazdaspeed.pl
julek napisał(a):Pozatym wez pod uwage ze castrole zalepiaja silnik i moze dlatego bylo cicho a valvo jest troche rzadszy;p Masz jakis filnik jakie odglosy ci wydaje?
B0TTLE napisał(a):Panie możesz dać jakieś foto jak wygląda ten stelaż od halogenów. Mam halogeny razem z tym mocowaniem z wersji sedan i do liftbacka mi nie pasują. Może by tak zrobić podmianę? : D
zibi626 napisał(a):Olej...ja mam wlany MaxLife 10w40 – nie mogę narzekać ani co do picia ani głośnej pracy (chociaż wiadomo,że chciałoby się ciszej)..Raz na parkingu płatnym chłop mi powiedział,żebym odpalił auto i przejechał w inne miejsce, z tym że X9 cały czas był odpalony;)
Eklerek323f napisał(a):Zderzak to europa ino wersja special to nie obrysówka a odblask.
zibi626 napisał(a):Eklerek323f napisał(a):Zderzak to europa ino wersja special to nie obrysówka a odblask.
widocznie i ta wersja jest inna niż euro stąd trzeba szukać halogenów z wersji usdm
Yoki napisał(a):I od razu lepiejPowoli do przodu, ważne, ze skończyłeś narzekać
viktoria napisał(a):Chmielu^^ napisał(a):eszcze mam powody do narzekań
No cóż... tak to jest jak się zmienia "fabrykę" na własne "zachciewajki"
Piotrek_154 napisał(a):Ładnie ją wypucowałeśSmoke front też robi robotę
Yoki napisał(a):Jest różnica naprawdę fajnie to wyszło oby tak dalej
danmazda napisał(a): Bardzo ładna MagdalenaPierwsza Mazda jaką miałem
tyle że nie w sedanie.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość