Mazda MX-6 GE KL '92
nie moge sie nadziwic jak te wiesci szybko sie rozchodza
a przeciez jeszcze nic nie wiadomo
–=[SzkodniK]=– –=[506112282]=– –=[790525980]=– –=[szkodnikbyd@gmail.com]=–
Mundek napisał(a):dosłownie zjadła srebrnego MPSa w tym filmie
Tam ponoć "tato Faja" nie dopracował startu. O ile sie nie myle drugi przejazd MPS wygrał.
W oczekiwaniu na nowy podpis...
Hehe... Szybko sie wieść niesie na Bydgoskiej ziemi. Ja już gratulowałem... Ale ponownie nie zaszkodzi:)
Brawo my friend:)
Jest taki sławny cytat:
"winning is winning"
Brawo my friend:)
Italiano napisał(a):Tam ponoć "tato Faja" nie dopracował startu.
Jest taki sławny cytat:
"winning is winning"
RX-7 FD3S Innocent Blue:
viewtopic.php?f=317&t=198511
323 V6 KL White Pearl: http://forum.mazdaspeed.pl/viewtopic.php?t=13470
viewtopic.php?f=317&t=198511
323 V6 KL White Pearl: http://forum.mazdaspeed.pl/viewtopic.php?t=13470
Dobra to gadać co się stało
może świstak? 

Naprawdę nie ma czego gratulować, drugi przejazd Faja senior już pojechał na miarę MPS'a
Co nie zmienia faktu, że to są bardzo stare filmiki 
Piotruś napisał(a):Co nie zmienia faktu, że to są bardzo stare filmiki usmiech
No ale nie chcesz przez to powiedzieć że teraz już by cie nie objechał <:>
![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
W oczekiwaniu na nowy podpis...
Italiano napisał(a):Piotruś napisał:
Co nie zmienia faktu, że to są bardzo stare filmiki usmiech
No ale nie chcesz przez to powiedzieć że teraz już by cie nie objechał <chytry krzywy
Nie wiem na jakim etapie jest teraz mx Piotrusia, jest przerobiony:D seryjnie 166km to tam na pewno nie siedzi. Na ostatnim Zlocie ale to już dawno było w 2007 r. w koninie jeśli sie nie mylę... też pierwszy wygrał a drugi już nie, a powód ten sam nie wyłączone ESP
Noo to jak MX już oczyszczony
Oczywiście nie zmienia faktu ze po prostu do mx-a jakiś porządny turbo kit sie wsadzi iii o wygranej z Piotrusiem nie ma nawet co Marzyć
Zoom-Zoom!
dupowoz nie dupowoz ale pozamiatac potrafi ostatnio zaproponowalem ze go kupie to nie chcial oddac mozliwe ze tam cos sie pod maska knuje
–=[SzkodniK]=– –=[506112282]=– –=[790525980]=– –=[szkodnikbyd@gmail.com]=–
Dziś byłem w BDG i widziałem jak obecnie wygląda MX-6 Piotrusia.
Naprawdę wielki szacunek za wytrwałość przy oczyszczeniu wszystkiego i za wierność marce. Mazda wygląda jak nówka, tak jest wypucowana!

Naprawdę wielki szacunek za wytrwałość przy oczyszczeniu wszystkiego i za wierność marce. Mazda wygląda jak nówka, tak jest wypucowana!
www.gtrproject.pl
powrót do korzeni motoryzacji... BG-Best Generation :–) odbudowa 323 BG GT Turbo FWD 1.3 16v->1.6 B6T->1.8 BPT
powrót do korzeni motoryzacji... BG-Best Generation :–) odbudowa 323 BG GT Turbo FWD 1.3 16v->1.6 B6T->1.8 BPT
zajefajne autko:)) mam takie pytanko odnośnie kierownicy, bo również chcę sobie zmienić, czy musze dokonać jakichś przeróbek, i czy np poduszkę powietrzną da sie przełożyć, czy też jeśli będzie w komplecie, kable czy cokolwiek idzie takie samo? no i to sterowanie, czy jest wyprowadzone w jakiś normalny sposób, zeby sie dalo podłączyć do radia?
- Od: 29 paź 2007, 00:45
- Auto: 323F Z5 98r/6 2.0 RF7J 07/3 1.6 Y6 07
Naprawdę wspaniały Wózek. Rispekt
Bardzo łdnie zmodyfikowana.
pozdrawiam.
Bardzo łdnie zmodyfikowana.
pozdrawiam.
- Od: 26 lut 2008, 19:49
- Auto: 323f BG 1.8 GT 16v DOHC
Gratuluję wytrwałości. Pewnie nie jeden by zrezygnował z doprowadzenia jej do poprzedniego stanu
Niestety nie miałem jeszcze okazji widzieć na żywo ale pewnie wygląda super.
Moja mx-6 jest w identycznym kolorze, tylko w trochę gorszym stanie. Wezmę się za lakier jak się uporam z kilkoma innymi sprawami. Chyba jednak muszę pomyśleć o zmianie koloru
Pozdrawiam
Moja mx-6 jest w identycznym kolorze, tylko w trochę gorszym stanie. Wezmę się za lakier jak się uporam z kilkoma innymi sprawami. Chyba jednak muszę pomyśleć o zmianie koloru
Pozdrawiam
- Od: 6 mar 2008, 23:15
- Auto: 6 (GH)2.0 '09
MX-5(NBFL)1.8 '01
poprzednio:
6 (GY) Sport Wagon 3.0 V6 (AJ) 2004
626(GF,FS),MX-6(GE,KL-DE),323F(BJ,RF)
chuchErro napisał(a):zajefajne autko:)) mam takie pytanko odnośnie kierownicy, bo również chcę sobie zmienić, czy musze dokonać jakichś przeróbek, i czy np poduszkę powietrzną da sie przełożyć, czy też jeśli będzie w komplecie, kable czy cokolwiek idzie takie samo? no i to sterowanie, czy jest wyprowadzone w jakiś normalny sposób, zeby sie dalo podłączyć do radia?
Piotruś napisał(a):Podłączyłem jedynie tempomat. Myślę, że problemem przy chęci podłączenia radia pod sterowanie będzie brak takiej ilości ścieżek na kostce, która "ślizga się" po ścieżkach przy obracaniu kołem. Powiem Ci szczerze, że myślałem, aby oprzeć sterowanie radiem o pilota podpiętego do właśnie tych przycisków na kierownicy... nie wiem, czy to wypali usmiech
Ja nie miałem poduszki, więc ten problem odpadł.
Tito01 napisał(a):Gratuluję wytrwałości. Pewnie nie jeden by zrezygnował z doprowadzenia jej do poprzedniego stanu
Pozdrawiam
Zapraszam serdecznie na jakieś spotkanko – najbliższe jutro o 12-stej koło Hali Łuczniczki. Co do auta, jeszcze nie jest do końca poskładane, muszę spasować przedni zderzak i oddać autko do lakiernika.
Piękna i bardzo zadbana Mazda
Gratulacje za wytrwałość przy reanimacji, bo autko zyskało swój dawny blask
Tak jak Ci powiedziałem osobiście, na aktualnych felgach jest o niebo lepiej, pasują do niej, a zwłaszcza do tego kolorku
![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
Gratulacje za wytrwałość przy reanimacji, bo autko zyskało swój dawny blask
Tak jak Ci powiedziałem osobiście, na aktualnych felgach jest o niebo lepiej, pasują do niej, a zwłaszcza do tego kolorku
Nie liczy się cel, liczy się podróż...
- Od: 4 mar 2006, 17:18