Pastą K2 "turbo" i polerką mechaniczną z krążkiem ale nie wiem jaki i jakiej firmy bo to pozostałość po polerowaniu BA Majkiego 
www.mazdaspeed.pl
Pastą K2 "turbo" i polerką mechaniczną z krążkiem ale nie wiem jaki i jakiej firmy bo to pozostałość po polerowaniu BA Majkiego 

!!
Od kierowcy jest co raz gorzej. Łuszczy się co raz mocniej bezbarwny, wyszły wykwity na drzwiach, nie zgadza się odcień błotnika przód
Wczoraj to już mocno brudna była 
Ja się łuszczy sam bezbarwny to dobrze doczyścić, przelecieć papierkiem i rzucić sam bezbarwny, chyba że masz w planach zmianę koloru pojazdu. Moim zdaniem bardzo ładny kolorek 

krz5yn napisał(a): chyba że masz w planach zmianę koloru pojazdu.
Payorez napisał(a):witam!
czy ta pasta nie ma w sobie dużo wypełniaczy, jak 'tempo", która jest do kitu :p?
Użyłem tego co miałem pod ręką 

Eklerek323f napisał(a):Bardziej odświeżenie tego co jest, Sam bezbarwny nic nie da, zbyt wiele punkcików na takie zabawy a i tak furtki od strony kierowcy mam do wymiany

.JA daję autko do zrobienia po swietach zeby na zlot juz było gotowe Eklerek323f napisał(a):Zależy co masz na myśliSilnik idzie z Cronosa, cała reszta napędu z MXa. Sprężanie wyszło 13-13.5 bara na wszystkich cylindrach, MX wahał się między 11.5-13

Nie było po niej żadnego śladu ani nawet miejsca, w którym mogła się znajdować Gib napisał(a):wygląda jakby się auto paliło przed wyjęciem silnika, po deklach przynajmniej

Gib napisał(a): po deklach przynajmniej
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości