Mazda Xedos 6 2.0 V6 CA KF 1997
ale jest problem ja je tak przykleiłem, że juz tylko można z całym samochodem
tak wogóle to teraz jeżdżę na podobnych kółkach do twoich tylko 6 ramiennych ( u mnie jest foto-trochę to smiesznie wyglada po zmianie z 17 '')
tak wogóle to teraz jeżdżę na podobnych kółkach do twoich tylko 6 ramiennych ( u mnie jest foto-trochę to smiesznie wyglada po zmianie z 17 '')
Gapcio napisał(a):A ja nie bede sie wypowiadac na tenat Oli felgJej auto jej sprawa
A po za tym podobno i tak mam wypaczony gust po dobraniu moich felg
i bardzo dobrze..
bo mogło by to być dla ciebie brzemienne w skutkach...
ale polecic jej pewnie jakieś możesz,
ale grzecznie.
E.
oferuje silnik i części do Mazdy 6 + MPV CiTD Diesel z gwarancją sprawności, nie tylko tą obligatoryjną tzw. rozruchową
Enduro napisał(a):bo mogło by to być dla ciebie brzemienne w skutkach...
znaczy sie ? co masz na mysli
Enduro napisał(a):ale polecic jej pewnie jakieś możesz,
moge
Enduro napisał(a):ale grzecznie.
hmm.... nie kumam.... czy ja jestem jakis niegrzeczny ?

- Od: 30 sie 2007, 17:06
- Auto: Opel Vectra C 2.2
możecie wrócić do pierwotnego tematu – czyli wyboru felg. Naprawdę chodzi mi o konstruktywne rady i opinie a nie gadanie o
bo jakbym se chciała pogadać o
to nie zakładałabym tematu na forum motoryzacyjnym ![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)

![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
"Może, pomyślał, nie ma czegoś takiego jak dobrzy i źli przyjaciele. Może są po prostu tylko przyjaciele, ludzie, którzy będą przy tobie, kiedy ci coś dolega, i pomogą ci, byś nie czuł się zbyt samotny. Może to ludzie, dla których warto przeżywać strach, mieć nadzieję... i żyć. Być może są to ludzie, za których warto umrzeć, kiedy trzeba. Nie ma dobrych przyjaciół. Nie ma złych przyjaciół. Są jedynie ludzie, których pragniesz i z którymi chciałbyś być – ludzie, którzy mają swoje miejsca w twoim sercu. "
Stephen King, "To"
Stephen King, "To"
- Od: 25 sie 2008, 22:20
Olka napisał(a):możecie wrócić do pierwotnego tematu – czyli wyboru felg. Naprawdę chodzi mi o konstruktywne rady i opinie a nie gadanie obo jakbym se chciała pogadać o
to nie zakładałabym tematu na forum motoryzacyjnym
Kochanie ale przeciez o tym rozmawiamy

Gapcio napisał(a):Enduro napisał(a):bo mogło by to być dla ciebie brzemienne w skutkach...
znaczy sie ? co masz na mysli
może pokazać tobie w najlepszy razie język
albo w tym gorszym pupę!
a jak podpadniesz mocniej to kto wie....
jakie będą konsekwencje
E.
oferuje silnik i części do Mazdy 6 + MPV CiTD Diesel z gwarancją sprawności, nie tylko tą obligatoryjną tzw. rozruchową
Jacol pomóż... 

"Może, pomyślał, nie ma czegoś takiego jak dobrzy i źli przyjaciele. Może są po prostu tylko przyjaciele, ludzie, którzy będą przy tobie, kiedy ci coś dolega, i pomogą ci, byś nie czuł się zbyt samotny. Może to ludzie, dla których warto przeżywać strach, mieć nadzieję... i żyć. Być może są to ludzie, za których warto umrzeć, kiedy trzeba. Nie ma dobrych przyjaciół. Nie ma złych przyjaciół. Są jedynie ludzie, których pragniesz i z którymi chciałbyś być – ludzie, którzy mają swoje miejsca w twoim sercu. "
Stephen King, "To"
Stephen King, "To"
Proszę o kulturalną dyskusję
Mój typ zgadza się z preferencjami właścicielki – elegancka "dwójka" albo muskularna "jedynka"... Mniaaam, będzie pysznie.

Mój typ zgadza się z preferencjami właścicielki – elegancka "dwójka" albo muskularna "jedynka"... Mniaaam, będzie pysznie.
Globy napisał(a):Mój typ zgadza się z preferencjami właścicielki – elegancka "dwójka" albo muskularna "jedynka"... Mniaaam, będzie pysznie.
Dobra niech bedzie.... podzielam to zdanie
![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)

Gapcio napisał(a):na 3
w sumie to ja już nr 3 wyeliminowałam z gry, ponieważ Xedzina będzie na nich wyglądała jak czołg jakiś
Stephen King, "To"
Stephen King, "To"
Olka napisał(a):w sumie to ja już nr 3 wyeliminowałam z gry, ponieważ Xedzina będzie na nich wyglądała jak czołg jakiś są jakieś takie hmmm... za bardzo "masywne"
kto co lubi

Olka http://makabra.net.pl/?album=4&gallery=3&page_id=3 tutaj masz kilka xedow może coś CI wpadnie w oko... z tych felg co pokazałaś poproś kogoś żeby zrobił VT bo felga może wyglądać ładnie na półce ale na aucie już niekoniecznie...
- Od: 15 cze 2007, 01:09
- Auto: M6 '02 2.0 Benzin
Gapcio napisał(a):...2 zas dla mnie sie zbyt swieca.... "jak psu jajca....."
co!
ty chyba nie widzialeś nigdy psich jajec!
E.
jeśli mogę wyrazić swoje skromne zdanie to z tych trzech nr 2. ale osobiście wolę parzystą liczbę ramion i polecam przyjrzeć się np. Toora T940 lub coś w podobie
BTW ładniutki ten twój Xedosik! Starzeje się chyba bo limuzynki mi się zaczynają podobać
BTW ładniutki ten twój Xedosik! Starzeje się chyba bo limuzynki mi się zaczynają podobać
Tak szczerze to ktoś na foum ma Xeda6 na felgach z Mazdy6 i wygląda to chyba najlepiej...
Ale jesteś kobietą i może któryś z kolegów zapieskuje i zrobi Ci virtual tuning co do kół – wklei 3 fotki różne i będzie widać systko tak,więc chłopy do roboty
– ja nie pomoge bo znam sie na kompach jak gó***wno na poezji
Pozdrawiam
Ale jesteś kobietą i może któryś z kolegów zapieskuje i zrobi Ci virtual tuning co do kół – wklei 3 fotki różne i będzie widać systko tak,więc chłopy do roboty

Pozdrawiam
było 1,7D 75KM 1000kg ---> było 1,6T 224KM 970kg ----> jest dupowóz 2.0D 80KM 1180kg ---> jest 2.0T >280KM 860kg----> jest za mało...NX Project in progress 
- Od: 29 sie 2008, 13:19
- Auto: 220KmGTX>Sunny2.0D>C20LET
Wujek Kamil napisał(a):Tak szczerze to ktoś na foum ma Xeda6 na felgach z Mazdy6
i dlatego chcę inaczej

Stephen King, "To"
Stephen King, "To"