W wtorek wpadly nowe klocki przód firmy BRECK Stare praktycznie nie istnialy przy okazji pomalowalem ramiona wycieraczek bo juz byly mocno sfatygowane i odswiezylem kierunki
KoRnFUN napisał(a):W wtorek wpadly nowe klocki przód firmy BRECK
Jak pojezdzisz zdaj jakas relacje jak to hamuje , czy rysuja tarcze i czy pylą Bo nie sa jakies drogie a ciekawi mnie jakosc tych klockow "Polskich" od niemca
Duzo nie jezdzilem ale przy hamowaniu z 60 do0 auto staje prawie w miejscu. A ze 120 do 0 twarz sie prawie odkleja. Eklerek323f moze potwierdzic. Przy okazji chcialem podziekowac wlasnie Eklerkowi za pomoc przy zmianie klockow
jeździłem na Breckach zanim stało się to modne (przed reklamami w TV) jakieś 5 lat temu. Typowy klocek. Ani jakiś wybitny ani chinol. Wiem że nie pyliły, tarcze też ładne. W tej cenie można polecić
W sobote i niedziele bawilem sie w malowanie zaciskow. umazalem na czerwono z powodu braku docelowych nakretek pomalowalem te ktore zostaly z BA, rowniez na czerwono. Mam nadzieje ze wszystko razem stworzy spójną całość
w ostatni wtorek tj 10 maja Mazda dostała praktycznie kompletny nowy wydech. Wyleciał kat, jest nowy podobno przelotowy srodkowy, nowa cała rura i nowy koncowy i nowe złącze elastyczne. W planach sa 2 koncówki ulter zeby ładnie wypelnic wycięcie w zderzaku. Brak fotek z powodu awarii sprzetu
Dawno mnie tu nie było Ulterków nadal nie ma bo zawsze cos wypada Mazda smiga jak trzeba bezawaryjnie chwilowo mody tez zawieszone wiec nie bardzo jest o czym pisac
No ja w GŁ tez myslalem ze bede jedyny. Ale niestety juz nie jestem. Dlatego pomalowalem na bialo. GE na czas SWAPU w BA jest jedynym autem w rodzinie.