Mazda 626 GF FP '97 us, gwint by Góral
BOTTLE na ten sezon zostają te może na następny coś innego wleci
Na dniach dam jakiegoś up bo planuje zrobić halogeny które włączają się np. Na 10s po otwarciu lub zamknięciu z pilota
I felga jedna prawie wypolerowana dam jakieś foty później .
Na dniach dam jakiegoś up bo planuje zrobić halogeny które włączają się np. Na 10s po otwarciu lub zamknięciu z pilota
- Od: 21 sty 2016, 19:26
- Auto: Mazda 626 gf 1997
No wiem ze brakuje ale tak jak wcześniej pisałem "co mogę zrobić by ten gwint był twardszy " jakieś gumy pod sprężyny czy co bo jak opuszczę niżej to na większej nie równości będzie tarło
A niżej będziemy schodzić juz na 17" 
Nie masz warunków, nie kombinuj. Żeby zglebić auto trzeba mieć dobre koło. Ty go nie posiadasz. W chwili obecnej z tą wlepą, "zayebistym" kołem i tym czymś wiszącym na wstecznym lusterku brakuje Ci tylko ryflowanych dywaników do pełnego pakietu. Ochłoń, przemyśl to co Ci próbuje uświadomić. Jak nie możesz wysiedzieć to pomaluj listwy pod kolor auta.
Dobra macie rację trochę przesadzam ale wiecie dopiero zaczynam się w to bawić i troszkę ponosi mnie "fantazja "
Jak możecie to pomóżcie coś poradźcie co można zrobić to nie będzie glupot w glowie
Za listwy będę brał się w najbliższym czasie bo drażni mnie ich kolorystyka

Za listwy będę brał się w najbliższym czasie bo drażni mnie ich kolorystyka
Przed zrobieniem czegoś możesz się zapytać poprosić w odpowiednim temacie o VT (virtual tuning) to twoje auto więc musisz wyjść z inicjatywą.
https://www.facebook.com/BippuPoland
https://www.facebook.com/LS4HVIP/
Wsparcie przy wyszukaniu oraz pomoc przy sprowadzeniu części z Japonii
https://www.facebook.com/LS4HVIP/
Wsparcie przy wyszukaniu oraz pomoc przy sprowadzeniu części z Japonii
-
Tomek grupa rozwoju forum
- Od: 11 kwi 2008, 15:18
- Auto: Lexus LS400 4.0 V8 1998
Mazda6 GG LF`06 2.0 156,5KM@6676RPM 196,3Nm@4218RPM Noblessgrau
była Mazda Xedos 9 TA KL 2001 AT
była Mazda 323f 2.0 V6 BA
była Mazda 323f 1.6 BG
wszystko jest spoko dopóki nie ma samoprzylepnego chromu na metry z castoramy, rynien wydechowych, przesadnych parapetów czy naklejek typu dapper, raceism czy innych wynalazków. no chyba że się było uczestnikiem takich imprez. nie trąb pojebie bo jadę na glebie też się opatrzyło.
poza tym ładna GF. mało się takich spotyka. na lusterku kiedyś wieszało się płyty CD, ja sam miałem kolekcję wunderbaumów każdego koloru także to już kwestia właściciela. trzeba mieć też w tym wszystkim coś swojego żeby nie być kopią kopii bo nicki z forum nie będą tym jeździły.
poza tym ładna GF. mało się takich spotyka. na lusterku kiedyś wieszało się płyty CD, ja sam miałem kolekcję wunderbaumów każdego koloru także to już kwestia właściciela. trzeba mieć też w tym wszystkim coś swojego żeby nie być kopią kopii bo nicki z forum nie będą tym jeździły.
Za to ja widzę potencjał w tej GF-ce (pomimo, że świata poza Xedosami nie widzę
). Chłopak nie robi wiejskiego tuningu, pomału dąży do celu próbując różnych środków. Spasowanie jest coraz lepsze i jestem pewien, że jakby auto było umyte w innej scenerii i na lepszym kole to większość piałaby z zachwytu, także działaj i nie zniechęcaj się 

https://www.facebook.com/2become1photo – FOTOGRAFIA ŚLUBNA
- Od: 9 lis 2007, 11:41
- Auto: Mazda Xedos 6 CA KF '99 Back to Black
No właśnie nie chce przesadzac z tym wszystkim chciał bym to wszystko zrobić z takim smaczkiem
spokojnie fele się polrują jedna prawie skończona dam jakieś fotki na dniach i oponki również mam 215/40/17 wiec myślę że ładnie to się spsuje. Na tyl cały czas poszukuje tego gwintu ale każdy chce komplet a po co mi potrzebny .. Jak nie to uciechamy czekam na dobra pogodę i wolnego czasu będę wtedy coś kąbinować.
Ostatnio edytowano 8 lut 2016, 17:13 przez Góral97, łącznie edytowano 1 raz
Sory Panowie szybko pisałem na telefonie i z dobrego na złe mi zmienia..
Będę zwracał na to uwagę .
Dopisano 8 lut 2016, 20:22:
Jedna felga praktycznie ukończona jutro mam zamiar skończyć następna ale zobaczymy czy czas pozwoli
I mam pytanko do was odnośnie pasty jaka byście polecili bo ja miałem tylko K2 turbo lekko ścierna woskowa i widać mgiełke myślę że jest to jeszcze do usunięcia ?
Dopisano 8 lut 2016, 20:22:
Jedna felga praktycznie ukończona jutro mam zamiar skończyć następna ale zobaczymy czy czas pozwoli
Strasznie małe zainteresowanie
A coś się powoli dzieje bo gwint na tył został zamówiony !
W tygodniu pewnie będę coś próbował z tego ulepić. Jutro maluje listwy w czarny połysk chciałbym bardzo w kolor no ale to dopiero później mogę ogarnąć . Jutro dam jakieś fotki
Pozdrawiam

Pozdrawiam
Az taki dobry jest ten Autosol?? Kurde ja uzywam z K2 aluchrom i polysk wyciaga z amelinium, widze ze trzeba bedzie to przestestowac jesli tak daje rade ten autosol.
- Od: 8 mar 2010, 19:20
- Auto: Mazda BA 323f 97' Z5 PB+LPG
Ford Focus 11' 1.6 tdci Titanium