Mazda 626 GW FS '98 Kombiak Na Glebie – PABLO
Jak żyję jeszcze takiej Mazdy nie widzialem, nie sądziłem że wagon można tak zrobić, jest lepiej niż wyśmienicie
poprawiłbym tak jak wspomniał poprzednik ten tłumik wygięty do dołu rodem z AUDI TDi na jakiś bardziej pasujący do tego nadwozia i naprawdę jest wszystko co bym widział w tym autku

poprawiłbym tak jak wspomniał poprzednik ten tłumik wygięty do dołu rodem z AUDI TDi na jakiś bardziej pasujący do tego nadwozia i naprawdę jest wszystko co bym widział w tym autku

-
Benzin im Blut
- Od: 20 sty 2011, 00:16
- Auto: Mazda 323BG PN '94
Toyota Avensis T27 D4D '11- już wspomnienie
Mazda 626KL-ZE –> ;)
Mazda Xedos 6 KL-DE '99
Szczęka opada, widziałem na profilu FB i każde zdjęcie przeglądałem parę razy Pięknie wygląda, wszystko ze smakiem. Jak dla mnie tylko wydech bym przerobił bo na początku pomyślałem że to klekot, ale ważne że Tobie się podoba.
Najładniejsza GW na forum i jaką kiedykolwiek widziałem!
Najładniejsza GW na forum i jaką kiedykolwiek widziałem!

www.gtrproject.pl
powrót do korzeni motoryzacji... BG-Best Generation :–) odbudowa 323 BG GT Turbo FWD 1.3 16v->1.6 B6T->1.8 BPT
powrót do korzeni motoryzacji... BG-Best Generation :–) odbudowa 323 BG GT Turbo FWD 1.3 16v->1.6 B6T->1.8 BPT
No! Takim tatusiowozem to dzieciaki można wozić 

Winkle Kotliny http://www.mx5klubpolska.pl/forum/viewt ... 93#p490493
Dzięki Panowie za miłe komentarze 
Najgrubsza gw jaką widziałem
Ogromny plus za pomysł, wkład i pracę! 
Tak wygląda podświetlenie dwóch schowków
Dopisano 1 kwi 2014, 21:59:
Podświetlenie
Dopisano 1 kwi 2014, 22:00:
Dziś przyciemniłem Lampy przednie oraz fogii , całkiem sympatycznie wygląda ciemna lampa z przodu
Dopisano 1 kwi 2014, 21:59:
Podświetlenie
Dopisano 1 kwi 2014, 22:00:
Dziś przyciemniłem Lampy przednie oraz fogii , całkiem sympatycznie wygląda ciemna lampa z przodu
- Od: 21 lis 2010, 11:30
- Auto: Mazda 626 GF 2.0 DiTD 18" – Kliknij
mam z przodu 2,5 dobrego zwoju ... to co mi stary da tu gwint laczki ledwo wchodzą a jak kieratą krence to na żyletke koło się miesci , wiec obetne te 2 zwoje
zostawie pół i będe jezdził przód tył
bo kierownica nie skręce ..
Jest gleba i da śię nią jechać a położyć Ją na podłodze i trzymać w garazu bo nie da śię jezdzić to wiesz stary...z tego co było seryjnie to spokojnie moge powiedziec 8-9 cm poszło w dół mi wystarczy
Jest gleba i da śię nią jechać a położyć Ją na podłodze i trzymać w garazu bo nie da śię jezdzić to wiesz stary...z tego co było seryjnie to spokojnie moge powiedziec 8-9 cm poszło w dół mi wystarczy
sebekle może Ty masz dziwnie poukładane
? a Ja normalnie
.... to mozesz przekładac jak ci pasuje , ja wole radio pod reką nawiew i zegarek na górze po co tak wysoko ręke podnosić ,,,
a roni widziałem twoją mazde na stacji jakies dwa tyg temu bylem na tej stacji kazdy robi taka glebe jaką lubi , ja wolałem 18 -stke fele i takie zestawienei a ty wolisz takie... kombi jest o wiele wieksze od twojego sedana i im wieksza fele te auto normalniej wygląda ..jak ją kupiłem stała na 15 stce to wyglądało to bynajmniej dziwnei takie długie i duże auto z takim kółkiem..
a roni widziałem twoją mazde na stacji jakies dwa tyg temu bylem na tej stacji kazdy robi taka glebe jaką lubi , ja wolałem 18 -stke fele i takie zestawienei a ty wolisz takie... kombi jest o wiele wieksze od twojego sedana i im wieksza fele te auto normalniej wygląda ..jak ją kupiłem stała na 15 stce to wyglądało to bynajmniej dziwnei takie długie i duże auto z takim kółkiem..
Robi robote:–) a ja sie pytam -dlaczego na spoty nie przyjezdza????
Wysłane z mojego WT19i
Wysłane z mojego WT19i
Boźe,daj mi cierpliwość,bo jak mi dasz siłę,to ich wszystkich rpzp...le
PABLITTO6969 napisał(a):a roni widziałem twoją mazde na stacji jakies dwa tyg tem
Następnym razem podbij to strzelimy jakąś sesje z moim gf i twoim gw
PABLITTO6969 napisał(a):sebekle może Ty masz dziwnie poukładane ? a Ja normalnie .... to mozesz przekładac jak ci pasuje , ja wole radio pod reką nawiew i zegarek na górze po co tak wysoko ręke podnosić ,,,
nie wiedziałem że można tym operować. a na zmiany już za późno bo się przyzwyczaiłem i jak bym zmienił to za dużo roboty znowu z przyzwyczajaniem się
a tak poza tym to jak to mówią młodzi: fura na propsie