sylwo napisał(a):Kiedyś miałem taki pomysł i być może go zrealizujęa jak nie to na biało
Co kto woli tylko się potem pochwal
www.mazdaspeed.pl
sylwo napisał(a):Kiedyś miałem taki pomysł i być może go zrealizujęa jak nie to na biało
skorpion1985 napisał(a):Po liftingu szklany szyberdach występował w opcji tylko z alcantara i skórzaną tapicerką.
skorpion1985 napisał(a):kontrolka z płatkiem śniegu (świeci się, gdy temperatura spadnie poniżej 4 stopni C)
skorpion1985 napisał(a):W 1995 r. pojawił się [...] elektryczne składanie lusterek
Setritus napisał(a):Wypadałoby zaznaczyć że część informacji przez ciebie podanych jest błędnaskorpion1985 napisał(a):Po liftingu szklany szyberdach występował w opcji tylko z alcantara i skórzaną tapicerką.
Nie do końca tak było, welury po lifcie też miały szklane szyberdachy.skorpion1985 napisał(a):kontrolka z płatkiem śniegu (świeci się, gdy temperatura spadnie poniżej 4 stopni C)
poniżej 3 stopniskorpion1985 napisał(a):W 1995 r. pojawił się [...] elektryczne składanie lusterek
elektryczne lusterka były montowane przez cały okres produkcji, rzadko bo rzadko ale były.
Papi napisał(a):tłumik dla mnie tragedia
Papi napisał(a):wole troche V-ki pod silnikiem posłuchać
Papi napisał(a):wole troche V-ki pod silnikiem posłuchać
sylwo napisał(a):Papi napisał(a):tłumik dla mnie tragediaPapi napisał(a):wole troche V-ki pod silnikiem posłuchać
Popieram dwukrotnie![]()
Brak własnego zdania i przytakiwanie na wszystko to jest dla mnie tragediaa pozmieniać co nie co można.
I nie wiem po co Ci tyle światełek z przodu...?
Policja się nie czepia? (dzienne powinny gasnąć po włączeniu postojówek/mijania)
Jakich światełwidać lektury nie czytałeś skoro nie wiesz że już pozdejmowane są anwet fotka wyżej jest i nie przeszkadzały w niczym bo świeciły wspólnie z przeciwmgielnymi czyli zapalane były rzadko.
Jeszcze bym usunął pomarańczki z kierunków przednich i okleił lampy i będzie czekoladka
To mój drugi Xed więc troszkę V-ki się już nasłuchałem pora na zmiany
skorpion1985 napisał(a):Papi napisał(a):wole troche V-ki pod silnikiem posłuchać
To mój drugi Xed więc troszkę V-ki się już nasłuchałem pora na zmianysylwo napisał(a):Papi napisał(a):tłumik dla mnie tragediaPapi napisał(a):wole troche V-ki pod silnikiem posłuchać
Popieram dwukrotnie![]()
Brak własnego zdania i przytakiwanie na wszystko to jest dla mnie tragediaa pozmieniać co nie co można.
I nie wiem po co Ci tyle światełek z przodu...?
Policja się nie czepia? (dzienne powinny gasnąć po włączeniu postojówek/mijania)
Jakich światełwidać lektury nie czytałeś skoro nie wiesz że już pozdejmowane są anwet fotka wyżej jest i nie przeszkadzały w niczym bo świeciły wspólnie z przeciwmgielnymi czyli zapalane były rzadko.
sylwo napisał(a):Jeszcze bym usunął pomarańczki z kierunków przednich i okleił lampy i będzie czekoladka
worldwar71 napisał(a):Skorpion gdzie znalazłeś taką sztukę ? kurcze niestety w Polsce mało jest czarnych Xedów, mało jest też tak zadbanych itd... Generalnie szukam takiego jak Twój, i nie spocznę póki nie znajdę
Crenshaw napisał(a):Bardzo ładny Xedzik, świetnie się prezentuje. Nie ma nic do czego można by się było przyczepić.
Życzę bezawaryjnościdbaj o niego.
lukkil napisał(a):Xedosik ładny ale z tego co widzę to jakaś mieszanka rocznikowa![]()
lampy tył, kierunki przód, klima manualna, jasna skóra to wyposażenie auta przedliftowego do 94r
madziqqq napisał(a):widzę że kolega z moich okolicmazda świetnie się prezentuje zwłaszcza felgi mega wrażenie robią
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość