malutka napisał(a):– wydech – masz zamiar zostać przy samych końcówkach czy będziesz coś modyfikował z całym układem?
Przy zakupie auta był tłumik przypominający wiadro który wył niemiłosiernie, potem pojawił się Ultera, który sensownie wyglądał ale był za głośny. Zdecydowałem się na zakup ori tłumika i dodałem do niego chromowaną końcówkę firmy Buzzer. Jeśli chodzi o modyfikacje z czasem planuję sportowy kolektor wydechowy z nierdzewki.
malutka napisał(a):Ciekawią mnie modyfikacje środka – mógłbyś dać jakieś foty?
Zazwyczaj pomalowane konsole nie sprawdzają się najlepiej. Cup holder jest oryginalny z wersji amerykańskiej (po lewej stronie od kierownicy), czy to jakieś własne rozwiązanie?
Jeśli chodzi o cup holdera niestety nie jest to ori z wersji US. Został zakupiony na ebay'u angielskim. Wstawiony w miejsce zegara na konsoli. Mógłby być solidniejszy ale póki co spełnia swoją rolę. Cup holder tego typu:

Co do konsoli po poprzednim właścicielu zostały niedoróbki po malowaniu. Na czarnym macie przebijała poprzednia warstwa czerwonej farby. Nie mogłem już na to patrzeć. W grudniu rozebrałem plastiki, usunąłem starą farbę i dałem do lakierowania. Wybór padł na czarny metalik z Mercedesa. Na razie złożyłem całość. Trzeba to jeszcze przepolerować, ale wygląda całkiem nieźle.
Jak tylko ogarnę do końca środek wrzucę foty