Mazda 626 GE FP 1992r. Sedan – biala...
Narazie nie chce zdradzac za duzo 
Fajnie, fajnie, czekam na fotki całości, zwłaszcza wnętrze mnie interesuje 
Conieco sie ruszylo foty auta na stan dzisiejszy oprocz lamp rozkleilem kierunki i nieco przerobilem, co grilla jest tylko przylozony dlatego tak krzywo. Wykonalem rozwniez zaslepki halogenow. Zalozylem alu ramki zegarow itp. Pod autem leza luzem dokladki z v6. Powoli zaczynam skladac wszystko do kupy 

Do czarnych wkładów lamp pasowałby znaczek na czarno 
Dzieki, znaczek lezy pomalowany jak robilem fote to wysychal 
Gril zostaje taki jak jest z tym ze zostaje dodany wspomniany znaczek(ale czarny tez jaknajbardzie ok). Zdradze dodatkowo, ze felgi beda w kolor auta z rantem w polerce.
Gril zostaje taki jak jest z tym ze zostaje dodany wspomniany znaczek(ale czarny tez jaknajbardzie ok). Zdradze dodatkowo, ze felgi beda w kolor auta z rantem w polerce.
- Od: 14 lut 2010, 22:32
- Auto: Mazda 626 GE KL sedan 93r.
Mazda 626 GE KL liftback 96r.
była
Mazda 323F BG
MX-6 2.5 V6 KL
wspaniale prezentuje sie Twoja Madzia
. Interesuje mnie ile wynioslo Cie wykonanie hydrografiki i jakie dokladnie elementy zostaly poddane temu zabiegowi.
Powodzenia w dalszych modach i jak najmniej problemow

Powodzenia w dalszych modach i jak najmniej problemow
SZUKAM DODATKOWEJ PRACY – KAT "B" I "C" KURS NA PRZEWOZ RZECZY. POMOC W REMONTACH !! MEBLE NA WYMIAR !!
Moja wola jest by w wypadku nagłej śmierci, moje tkanki i narządy zostały przekazane do transplantacji ratując życie innym. Informuję także, że o swej decyzji powiadomiłem moją rodzinę i najbliższych, którzy w krytycznym momencie winni ją uszanować.
Moja wola jest by w wypadku nagłej śmierci, moje tkanki i narządy zostały przekazane do transplantacji ratując życie innym. Informuję także, że o swej decyzji powiadomiłem moją rodzinę i najbliższych, którzy w krytycznym momencie winni ją uszanować.
noxes napisał(a):Nie podoba mi się ten gril tutaj.
Znacznie lepiej pasowałby ten
Oczywiście w czarnym macie
Grill wogóle tu nie pasuje , najbrzydszy z możliwych
I to hydro coś tam ! Fuj
Za to lampy wyglądają nieźle , choć chciałbym zobaczyć fotkę w dzień bez lampy błyskowej bo myślę że zabiła 50% efektu
I to hydro coś tam ! Fuj

Za to lampy wyglądają nieźle , choć chciałbym zobaczyć fotkę w dzień bez lampy błyskowej bo myślę że zabiła 50% efektu
- Od: 17 sty 2005, 21:18
- Auto: GMC Safari Hi-top , Skoda Fabia III 1,2 Tsi
Grill zostanie, mialem taki jak na zdjeciu orginalny tyle ze pekniety, kwestia gustu, z tego co wiem lukas ma taki sam i nikt nienarzeka. Hydrografika wyglada dobrze na zywo koszt to 120zl za materialy plus troszke cierpliwosci bo sam robilem. Auto prawdopodobnie w kwietniu bedzie ukonczone,
Srodek puki co tez w rosypce oprocz paneli drzwiowych ktore dzis zlozylem. Fotele poszly do prania jeszcze wykladzina i dywaniki czekaja na czyszczenie.

Srodek puki co tez w rosypce oprocz paneli drzwiowych ktore dzis zlozylem. Fotele poszly do prania jeszcze wykladzina i dywaniki czekaja na czyszczenie.

To twoje auto i zrobisz jak zechcesz ale ten grill jest naprawdę najbrzydszy z tych na GE, uważam że z chromowanym albo tym "podwójnym" Maździna wyglądałaby o niebo lepiej
. Podziwiam za kompleksowe podejście do renowacji.
- Od: 7 lip 2010, 13:13
- Auto: 626 GE 1.8 105 KM 94r. + LPG II gen.
luk-kk napisał(a): uważam że z chromowanym albo tym "podwójnym" Maździna wyglądałaby o niebo lepiej
ja mam chromowany

No ale dobra nie będziemy tu o gustach dyskutować.
Sprzedam części;
Mazda xedos 6 v6
Mazda 626 1.8-2.0
Mazda xedos 6 v6
Mazda 626 1.8-2.0
No wlasnie zrobie jak uwazam 
z tego co wiem lukas ma taki sam i nikt nienarzeka.
Bo u mnie jest 100 innych rzeczy ktorych sie mozna przyczepic

... chociaz sam ostatnio zmienilem ta "kratke" na ten ktory Ci proponuja