Mazda MX-6 GE KL '92 – SIMPLY CLEAN!
aż mnie za serce złapało:( to przecież moja była ukochana Madzia:( musiałem się z nią z pewnych względów rozstać, później wisiała na allegro...jak ja za nią tęsknie...błagam Cię: dbaj o nią jak możesz, felgi super, plany również;) we wakacje prawdopodobnie będę w kujawsko-pomorskim i marze o tym żeby ją jeszcze raz zobaczyć...jeśli nie będzie to dla Ciebie problemem..ech jaka ona śliczna...
- Od: 10 gru 2009, 13:32
- Auto: Mazda MX-6 FS
No proszę, poprzedni właściciel się znalazł. Ciesze się, że uzupełniłeś układankę. Czyli zapewne to Ty kupiłeś ją od pawlac?
Mi też się strasznie podoba, i możesz być pewny, że będę dbał! Zresztą śledź temat to będziesz widział sam. A w ogóle sprzedawaj tą meganke i kupuj mxa
Jak bedziesz w okolicy, dawaj cynka to się zgadamy 
Mi też się strasznie podoba, i możesz być pewny, że będę dbał! Zresztą śledź temat to będziesz widział sam. A w ogóle sprzedawaj tą meganke i kupuj mxa

- Od: 2 wrz 2009, 12:53
- Auto: MX6 KL '92
magana wisi od stycznia do sprzedania...napisałem poprzedniego posta i postanowiłem się opić na smutno, skończyło się rundce Renią po mieście...na pewno będę w pobliżu:) mam rodzinkę niedaleko Inowrocławia...http://www.mazdaspeed.pl/forum/viewtopic.php?f=314&t=99490 tak wyglądała jak była u mnie:)
rozmawiam teraz z Zahariashem i doszliśmy do wniosku, że jestem baranem;) zamiast zostawić mx'a, wyjeżdżać nim w weekendy a na codzienne tułaczki jeździć cariną 1.6 na podtlenku lpg, która całymi dniami stoi w garażu to ja sprzedałem mazde i kupiłem renault oO 

ładna, a po założeniu alu piękna
ilu cali szerokości maja te fele, bo albo mi się wydaje albo te 215opony sa naciągnięte torchę. ja miałem 215 na 8 calach i było chyba mniej naciagniete.
Ale fele pierwsza klasa
ilu cali szerokości maja te fele, bo albo mi się wydaje albo te 215opony sa naciągnięte torchę. ja miałem 215 na 8 calach i było chyba mniej naciagniete.
Ale fele pierwsza klasa
- Od: 15 kwi 2008, 09:31
- Auto: Mazda 6 GH Kombi 2.2D '11
Subaru Impreza GT@STI++ '00
Peugeot 206SW 1.4 HDI '06
Była
Mazda 323F BA KL-ZE `95
Mazda 6 GY L3-VE `06
Jak widzę wpadła w dobre ręce ,dbaj o nią bo warto -częste kontrole oleju to podstawa w przypadku KL-a ,wyrób sobie nawyk raz w tygodniu zerknąć pod maskę
zahariash jak wyszło spalanie na trasie ?, nie przeraża
er3z kup mx-6 FS,podeślij mi ją bo trochę gratów do FS-a też mam i będzie śmigać jak nowa
zahariash jak wyszło spalanie na trasie ?, nie przeraża
er3z kup mx-6 FS,podeślij mi ją bo trochę gratów do FS-a też mam i będzie śmigać jak nowa
- Od: 26 sie 2005, 07:39
- Auto: RX8 z z32se
Spalanie wyszło śmiesznie niskie. Jestem w szoku. Od odbicia do odbicia 8L
Żadna tam emerycka jazda (trochę zabawy, trochę spokojnego bujania się pod koniec ze zmęczenia, no i przez punkty). Zostawiałem sporą rezerwę bo za miękkie zawieszenie jednak. Będę coś z tym robił... Nie wiem, czy zmiana na amorki gazowe wystarczy. Jak nie to chyba H&R -30 mm...
Teraz jeżdżę na krótszych odcinkach i bez oporów co do kręcenia. Taki test na spalanie benzynki i oleju. Zobaczymy. Na mniej niż 10L nawet nie liczę
Wyjeżdżę zbiornik i się pochwalę. Powiedzmy, że w tym wypadku będzie wariant pesymistyczny.
Tak przy okazji. Wczoraj okazało się, że lewarek ma urwane ucho, więc bym sobie podczas powrotu do domu nawet koła nie wymienił w razie potrzeby

Teraz jeżdżę na krótszych odcinkach i bez oporów co do kręcenia. Taki test na spalanie benzynki i oleju. Zobaczymy. Na mniej niż 10L nawet nie liczę
Tak przy okazji. Wczoraj okazało się, że lewarek ma urwane ucho, więc bym sobie podczas powrotu do domu nawet koła nie wymienił w razie potrzeby
- Od: 23 sty 2009, 14:18
- Auto: MX-6 2.5 V6 '92
Ale mi Off Top robicie xD Uciekać do swojego wątku 
MariuS, felga ma 8 cali, więc jest akurat. Może sprawia wrażenie naciągniętej przez niski profil (40)
Paweł, będę pamiętał o oleju
Ps. Na podstawie rezerwy (czyli bardzo mniej więcej) na trasie do 120km wyszło ok 8l, w cyklu mieszanym, przewaga miasta jakieś 13l. Także tragedii nie ma

MariuS, felga ma 8 cali, więc jest akurat. Może sprawia wrażenie naciągniętej przez niski profil (40)
Paweł, będę pamiętał o oleju
Ps. Na podstawie rezerwy (czyli bardzo mniej więcej) na trasie do 120km wyszło ok 8l, w cyklu mieszanym, przewaga miasta jakieś 13l. Także tragedii nie ma

sewa napisał(a):MariuS, felga ma 8 cali, więc jest akurat. Może sprawia wrażenie naciągniętej przez niski profil (40)
A jakie ET mają te felgi?
czy możesz podać ile odstają od amora ?
Gratuluję autka
Widać, że zadbana sztuka 

sewa napisał(a):Et spore, bo 48. Ale ile jest miejsca do amora to nawet nie wiem. Dziś zerknę jak to dokładnie jest.
ET48 to prawie fabryka
Zerknij proszę od razu ile zostało też miejsca od zew. krawędzi felgi do krawędzi błotnika i zrób fotkę podobną do tej którą ma PHM, byłbym wdzięczny. Coś w tym stylu, download/file.php?id=987&mode=view nawet jeszcze bardziej od tyłu i najlepiej obiektywem z jak najdłuższą ogniskową.
O proszę ja myślałem że po sprzedaży z5 będzie dalej 323F tylko z mocniejszy motorem a tu takie zaskoczenie
Ale nie ma co widać,że zadbana sztuka no i te alsuki zrobiły ogromną robotę
PS.Jak się jeździ V6 po przesiadce z z5?

PS.Jak się jeździ V6 po przesiadce z z5?
@tomek@ napisał(a):Jak się jeździ V6 po przesiadce z z5
Dużo szybciej

Przynajmniej ja miałem okazję zrobić kilka rundek byłą i obecną rakietą Sewy i obecna wgniata w fotel

Ostatnio edytowano 3 maja 2011, 12:31 przez Bandit, łącznie edytowano 1 raz
You see, in this world there's two kinds of people, my friend:
Those with loaded guns and those who dig. You dig.
Nie wszyscy mogą jeździć Mazdami, niech jeżdzą Oplami jak wszyscy :)
Those with loaded guns and those who dig. You dig.
Nie wszyscy mogą jeździć Mazdami, niech jeżdzą Oplami jak wszyscy :)
mi spalanie TwoimMoim (:P) mx'em wyszło dokładnie 8.65 w trasie, ostro pogoniona na autostradzie, a tak to 90-130...
jak możesz to sprawdź w bagażniku, gdzieś w okolicach zapasu czy nie ma mojej różowej szczoteczki do zębów:P
Zrobię fotki, spoko. Ale już Ci mogę powiedzieć, że jeszcze jest duuużo miejsca do rantu błotnika. W poprzedniej miałem ET35, to było optymalnie
= prawie równo z końcem błotnika.
Efka już mi się troszeczkę opatrzyła, a dodatkowo się taka ładna sztuka trafiła..
Także długo się nawet nie zastanawiałem. Co nie znaczy, że sentyment nie został
Co do wrażeń w stosunku do z5, jak się pewnie domyślacie, nie ma co porównywać w ogóle
Nie powiem, bo efka była zrywna, ale mx jak wejdzie na obroty, to naprawdę wciska w fotel
Także komfort jazdy jest inny. Wiadomo, że tutaj jest wszystko na bazie 626, czyli segment wyżej jakby nie było.
Na szczęście nie widziałem żadnej szczoteczki.
A tak swoją drogą to miałeś RÓŻOWĄ szczotkę? 
Efka już mi się troszeczkę opatrzyła, a dodatkowo się taka ładna sztuka trafiła..

Co do wrażeń w stosunku do z5, jak się pewnie domyślacie, nie ma co porównywać w ogóle

Na szczęście nie widziałem żadnej szczoteczki.