Ci sypie spod kół xD
Mazda Xedos 6 CA KF '94 2.0 V6
Łukasz naprawde gratki Samochód miażdży
ale powiem tak nastepnym razem nie jade w deszczu za Tobą w kolumnie xD za czort nic nie widac tak
Ci sypie spod kół xD
Ci sypie spod kół xD
Lukasz auto daje rade i naprawde przyciaga wzrok, bardzo mi sie podoba 

- Od: 8 paź 2009, 11:09
- Auto: evo9
No teraz to bandyta na czarnych felgach. Jak dla mnie najładniejsze klubowe auto. Pozdrawiam
- Od: 26 paź 2008, 20:55
- Auto: 323c BA 1,5 16v DOHC 95r
dzięki wszystkim
Five – chromu nie będzie, tak jak mówiłem wszędzie ma być black.
Chociaż pojawił się inny kolor w mojej głowie, tylko czy w ogóle dostanę taki lakier.
Five – chromu nie będzie, tak jak mówiłem wszędzie ma być black.
Chociaż pojawił się inny kolor w mojej głowie, tylko czy w ogóle dostanę taki lakier.
ADHD napisał(a):Chociaż pojawił się inny kolor w mojej głowie
Czoko brąz?

sq2jul napisał(a):ADHD napisał(a):Chociaż pojawił się inny kolor w mojej głowie
Czoko brąz?Jeszcze oficjalnie nie gratulowalem, takze zrobie to teraz. Mimo, ze na poczatku bylem bardzo sceptycznie nastawiony do czooornych kol, to teraz uwazam, ze jest na prawde OK
Twoj plan zostal spelniony w 100%, dopiales swego – oby tak dalej
Lepiej jakis golden brown i bedzie epicko
Less roof, more fun

Ech, a ja się wciąż ślinię 

Miazga, jest Not Of This World 
Jestem tu od niedawna na tym forum, bo od niedawna jestem szczęśliwym posiadaczem xedosa 6
Napiszę tylko tyle, że Twoje autko ADHD powinno być wzorem dla wszystkich fanów tuningu ze smakiem
COŚ PIĘKNEGO..Xedos już lepiej nie może wyglądać niż ten, który Ty prezentujesz
Pozdr
- Od: 14 mar 2010, 12:39
Może ja mam zły gust, ale mnie te nadkola zrobione na ostro kompletnie nie podchodzą,
tak samo jak czarna atrapa i chromowane listwy na drzwiach do tego, nie wspominając o całych czarnych kołach.
tak samo jak czarna atrapa i chromowane listwy na drzwiach do tego, nie wspominając o całych czarnych kołach.
Hazu napisał(a):Może ja mam zły gust, ale mnie te nadkola zrobione na ostro kompletnie nie podchodzą,

P.S listwy chromowane jak ADHD znajdzie czas już nie będą chromowane
pozdrawiam!
hmm... myślę, że piękniejszego x6 już nie zobaczę
z resztą ostania nagroda (słuszna) w Koninie mówi sama za siebie 

)
wg mnie nadkola sa zrobione jeszcze ze smakiem,ladnie wszystko pasuje(kumpel ktory widzial jak przegladam forum twierdzil ze to tak seryjnie chyba jest
)
a co do listew to juz sie Siwus wypowiedzial(i ADHD tylko nie wiem czy tu, czy w Bydgoskim)
Hazu napisał(a):Może ja mam zły gust, ale mnie te nadkola zrobione na ostro kompletnie nie podchodzą,
wg mnie nadkola sa zrobione jeszcze ze smakiem,ladnie wszystko pasuje(kumpel ktory widzial jak przegladam forum twierdzil ze to tak seryjnie chyba jest
a co do listew to juz sie Siwus wypowiedzial(i ADHD tylko nie wiem czy tu, czy w Bydgoskim)
MX3 – Rest In Pieces 05.03.2012
Podczas deszczu, gdy wiatr wieje
slychac Mazde jak rdzewieje.
Podczas deszczu, gdy wiatr wieje
slychac Mazde jak rdzewieje.
No Panie, piękny Xedosik nie ma co
.
Skoro dół masz zdecydowanie ciemny moim skromnym zdaniem powinieneś rozważyć przyciemnienie szyb dla równowagi góra/dół. Teraz góra wygląda trochę dziwnie taka przeszklona na "wylot".
Pozwoliłem sobie pokazać o co mi mniej więcej chodzi na przykładzie. Mam nadzieję że się nie pogniewasz że użyłem twojego zdjęcia ale tak najlepiej można zobaczyć różnicę.

Jak to jest w Xedosach z kierunkowskazami w tylnych lampach, klosz jest fabrycznie cały czerwony?

Skoro dół masz zdecydowanie ciemny moim skromnym zdaniem powinieneś rozważyć przyciemnienie szyb dla równowagi góra/dół. Teraz góra wygląda trochę dziwnie taka przeszklona na "wylot".
Pozwoliłem sobie pokazać o co mi mniej więcej chodzi na przykładzie. Mam nadzieję że się nie pogniewasz że użyłem twojego zdjęcia ale tak najlepiej można zobaczyć różnicę.

Jak to jest w Xedosach z kierunkowskazami w tylnych lampach, klosz jest fabrycznie cały czerwony?