jest git. pomaluj zaciski na SZARO (w kolor listew), ewentualnie w kolor nadwozia (NIE czerwony!!)
www.mazdaspeed.pl
Radex napisał(a):no widzisz, wszystko IDEALNIE pasuje a Ty mi tyle głowę suszyłeś
Radex napisał(a):jest git. pomaluj zaciski na SZARO (w kolor listew), ewentualnie w kolor nadwozia (NIE czerwony!!)
alk80 napisał(a):bardzo zacnie
Dominator napisał(a):Mieciu, wreszcie umieściłeś foto, tam gdzie trzebaA nie, że musze szukać zdjęć twojego samochodu w spotkaniach regionalnych
Dominator napisał(a): Fajnie współgra z resztą ta felaDodatkowo, jeśli chodzi o zabezpieczenie felgi, rant opony dość mocno wystaje,więc ochrona jest, ale nie szalej przy krawężnikach
Abuk napisał(a):Ooo, chyba najlepsza felga jaką widziałem na 626.
Abuk napisał(a):Dość często spotykana na innych autach, a tutaj pasuje idealnie.
adidom napisał(a):Mietek bardzo ładnie wygląda madzia na tych felach.
i nie płać za wszystko z góryDominator napisał(a):Przypilnuj zeby dobrze wstawili Ci te reperaturki co by nie byly potem gory i dolinynajlepiej nie pospieszaj ale pilnuj
alk80 napisał(a):i nie płać za wszystko z góryDominator napisał(a):Przypilnuj zeby dobrze wstawili Ci te reperaturki co by nie byly potem gory i dolinynajlepiej nie pospieszaj ale pilnuj
Jakie plastiki na progach? mam wszystkie listwy na zderzakach,listwy na drzwiach i ostatnio wymalowalem progi poniżej drzwi na zewnątrz.Mieczyslaw napisał(a):jak bedzie trzeba to postoi dluzej, najpierw musze sie dowiedziec kiedy moze mnie przyjac ze tak powiem.
Ty masz wszystko pomalowane w kolor? Te plastiki na progach tez?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości