Pozdrawiam,
voytecku.
www.mazdaspeed.pl
voytecku napisał(a):Bounty napisał(a):A ja wiem co będzie
Co bedzie?V6 planujesz tam wrzucic?
Zapodaj przy okazji kilka nowych zdjec, chetnie popatrzylbym na nowe wnetrze.
Pozdrawiam,
voytecku.
 bo mam jeszcze jeden pomysł ale ten narazie zostawie dla siebie, tak jak te pare części o których rozmawialiśmy
  bo mam jeszcze jeden pomysł ale ten narazie zostawie dla siebie, tak jak te pare części o których rozmawialiśmy Bounty napisał(a):On wklada cos innegonie wiem czy moge powiedziec, moze chce jeszcze w tajemnicy to potzymac

krz5yn napisał(a):Myśle o L3-VDT ewentualnie o FS-ZE z prawdziwego zdarzenia. Ale to jest jeszcze kwestia decyzji no i ustalenia żebyśmy sie nie skopiowalibo mam jeszcze jeden pomysł ale ten narazie zostawie dla siebie, tak jak te pare części o których rozmawialiśmy
Bounty napisał(a):O KL-ZE to ja mysle

voytecku napisał(a):krz5yn napisał(a):Myśle o L3-VDT ewentualnie o FS-ZE z prawdziwego zdarzenia. Ale to jest jeszcze kwestia decyzji no i ustalenia żebyśmy sie nie skopiowalibo mam jeszcze jeden pomysł ale ten narazie zostawie dla siebie, tak jak te pare części o których rozmawialiśmy
Widze, ze masz podobne pomysly, przynajmniej jesli chodzi o ten pierwszyJesli chcesz isc w te strone, to nie ma sensu rozwazac FS-ZE. Ten jeden pomysl moze omowmy na PW przy okazji czesci, zebysmy unikneli efektu xero

.Pozdrawiam,
voytecku.

Jest konkret
  Jest konkret

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 16 gości