Witam wszystkich. Długo mnie tu nie było. Jakoś częściej na fb się siedzi. Fanpejdże modne teraz
A z Mazdą cos tam się dzieje. Jakieś delikatne zmiany i naprawy. Ale najważniejsze że jeździ i to całkiem fajnie i bezawaryjnie narazie. Znalazłem trochę zdjęć w galerii telefonu i wrzucam hurtowo. Trochę opiszę teraz co się zmieniło.
Największą zmiana to dokładka tylnego zderzaka. Pochodzi ona z hondy accord coupe. Musiala być trochę przerobiona ale siadła ładnie.
Druga największa zmiana to chip probinator dzięki któremu turbo pompuje trochę więcej niż powinno
W planach ale to na przyszły sezon jest większa muszelka która już jest i obecnie się spawają adaptery i inne żelastwa
Jak zawsze jest coś do zrobienia ale to drobne rzeczy typu otwieranie klapy bagażnika zw środka (Nie działa)
Regeneracja tylnych zacisków i uzupełnienie brakujących elementów środka (ciężko zdobyć w moim kolorze)
No to narazie na tyle wiec zapraszam do galerii zdjęć
Dopisano 10 sie 2017 20:47:Aaa zapomniałem dodać że dokładka tylnego zderzaka wymusiła zmianę tłumika. Teraz go już nie widać za to słychać lepiej

No i kolejny mod o którym zapomniałem napisać to ambery przednich kierunków. (Filmik poniżej – a na moim kanale na yt więcej filmikow) oraz oświetlenie Led w środku i naprawa 3 światła stopu.
https://youtu.be/9JV2Brc8CSA