Mazda Xedos 6 KF '99 V6! Green Love! ♥
Jeszcze nie jedna okazja się nadarzy aby się spotkać
Również dziękuję za spontana.
Damian z tym zasłanianiem tablic to ja żartowałem
Czerwona już uzdrowiona, przepływka założona, dzisiaj przewody i szukamy gazownika. Zapewne pojadę do Bananmina, bo śmiem twierdzić że w Lublinie nie ma dobrego gazownika
Znają się na tym jak zczesać i naciągnąć... Owszem są wyjątki ale do takich czeka się po 2 miesiące...

Również dziękuję za spontana.
Damian z tym zasłanianiem tablic to ja żartowałem
Czerwona już uzdrowiona, przepływka założona, dzisiaj przewody i szukamy gazownika. Zapewne pojadę do Bananmina, bo śmiem twierdzić że w Lublinie nie ma dobrego gazownika
Znają się na tym jak zczesać i naciągnąć... Owszem są wyjątki ale do takich czeka się po 2 miesiące...
-
Benzin im Blut
- Od: 20 sty 2011, 00:16
- Auto: Mazda 323BG PN '94
Toyota Avensis T27 D4D '11- już wspomnienie
Mazda 626KL-ZE –> ;)
Mazda Xedos 6 KL-DE '99
Łoo a tu już foty som 
Pozdro
Pozdro
- Od: 17 sie 2009, 11:45
- Auto: Xedos 6 (ex)
Lexus GS300 II (ex)
Mazda 6 GJ 2,5
Najlepszą niespodzianke już widziałem.. przyznam że będzie robić robotę

"Jeżeli po zaparkowaniu auta pod domem nie obejrzysz się za nim idąc w kierunku domu, znaczy że wybrałeś nie to auto"
"(...)A zapytany dlaczego Xedos, odpowiedział:
-Jak to dlaczego? A czy jest jakikolwiek inny wybór dla ludzi chcących poważnie wyglądać ?"

-Jak to dlaczego? A czy jest jakikolwiek inny wybór dla ludzi chcących poważnie wyglądać ?"
- Od: 26 lut 2013, 00:31
- Auto: Xedos 6 2.0 V6 '93
Jasna sprawa.
Tak jak rozmawialismy, zorganizujcie coś na weekendzie ekipa, bede miał wolne, my do was wpadniemy
Tak jak rozmawialismy, zorganizujcie coś na weekendzie ekipa, bede miał wolne, my do was wpadniemy
"Jeżeli po zaparkowaniu auta pod domem nie obejrzysz się za nim idąc w kierunku domu, znaczy że wybrałeś nie to auto"

Dzięki za spotkanie
Trochę kalkulatorem do zdjęcie robione ale przynajmniej nie widać niedoskonałości i bałaganu w garażu

Trochę kalkulatorem do zdjęcie robione ale przynajmniej nie widać niedoskonałości i bałaganu w garażu

-
Benzin im Blut
- Od: 20 sty 2011, 00:16
- Auto: Mazda 323BG PN '94
Toyota Avensis T27 D4D '11- już wspomnienie
Mazda 626KL-ZE –> ;)
Mazda Xedos 6 KL-DE '99
Damiano9988 napisał(a): 5 punktowym stopem
5 stopów to już trochę chyba nie legalnie
Przepisy dodatkowo mówią: : światła hamowania stop o liczbie co najmniej 2, jednak nie więcej niż 4.
To teraz jeszcze Damian wydech tak jak ja mam i jest miodzio 

pablo33 napisał(a):Damiano9988 napisał(a): 5 punktowym stopem
5 stopów to już trochę chyba nie legalnie
Przepisy dodatkowo mówią: : światła hamowania stop o liczbie co najmniej 2, jednak nie więcej niż 4.
Jaki stroz prawa sie znalazl ... Widocznie lepiej jest jezdzi bez "stopow" niech wszyscy pakuja w

Co do modu bardzo fajnie to wyglada

Smiechu bylo co nie miara przy tej przerobnce

Wydech jak u Kaszla tez bylby spoko, ale lepiej zostawic to bardziej powaznym ludziom :d
Dopisano 29 mar 2015, 00:40:
Noooo i zapomnialem ,ze byl tez obserwator tego calego zdarzenia
- Od: 8 mar 2010, 19:20
- Auto: Mazda BA 323f 97' Z5 PB+LPG
Ford Focus 11' 1.6 tdci Titanium
Mi ostatnio zawinęli dowód w mx-3 za 5 stopów :/ ale to już nie mieli się do czego doczepić bo chamsko jechali nieoznakowanym a ja byłem taki nie dobry i nie chciałem przekroczyć prędkości
Jeszcze policjant nie douczony i mówi ze mogą być 3, na co odparłem mu że mogą być 4, ale że ja i tak mam 5 to jest źle 
-
artysta-kombinator
- Od: 18 paź 2013, 19:38
- Auto: Jest:
Mazda RX-8 231HP
Było:Mazda MX-3 "Precidia" KL V6
Mazda MX-5 NB