ewentualnie wersja budżetowa ze słabszym wzmacniaczem i slabszym glosnikiem tak tylko żeby uzupełnić "scenę" gdzie sam robisz skrzynkę to jakieś 400-500zł za skrzynkę, piec i kable.
zapraszam do działu CAR AUDIO

www.mazdaspeed.pl
mariusz323wgr napisał(a):P.S. Najbliższe plany to zakup dwóch używanych opon letnich na tylną oś – oraz sprawdzenie maszynek w felgach alu. Byle do wiosny
mariusz323wgr napisał(a):Na po świętach umówiona już wizyta u Jaksy na wymianę oleju = Dexelia 5W30 syntetyk ory od nowości i nadal zero ubytku..
Gregory napisał(a):Na szerszych macie taki objaw, że kręcąc w miejscu, wspomaganie działa trochę ciężej?
Gregory napisał(a):Szkoda że moje wozidło nie jest po FL
Gregory napisał(a):Szkoda że moje wozidło nie jest po FL
mariusz323wgr napisał(a):...
Olej wymieniony po równych 10 000 km, teraz jeździmy do 192k km na spokojnie... jest plan żeby takiego przebiegu za szybko nie osiągnąć, się okażetym bardziej, że lato za pasem
mariusz323wgr napisał(a):@umcyk jak bym wiedzial gdzie toto sie znajduje to nie ma problemu... ale az tak nie ogarniam gdzie co sie pod maska znajduje..
umcyk napisał(a):mariusz323wgr napisał(a):@umcyk jak bym wiedzial gdzie toto sie znajduje to nie ma problemu... ale az tak nie ogarniam gdzie co sie pod maska znajduje..
od strony rozrzadu jest takie cos co laczy silnik z powiedzmy blotnikiem, takie cos okraglego podobnego do tulei wachacza
u mnie w watku jest gdzies zdjecie tego ustrojstwa, jak zabaczysz to znajdziesz
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości