Mazda 626 GE FS '92
Hello Kitty!
-
Blue inside & red outside!
- Od: 12 lis 2011, 14:36
- Auto: Jest: Mazda 6 2.5 Sky-G SkyPassion 2016
Była: Mazda 3 1.6 MZR Kirei 2011
Dominator napisał(a):Jest dobrze, prawie jak krowka milkaPewnie rotor na felach w ten sam kolor?
Kolor w rzeczywistości ma inny odcień jutro zrobię normalne zdjęcia w dzień nie przy świetlówkach . Co do rotora to tak będzie taki sam kolor .
noxes napisał(a):O mamuniuNie no zawsze to coś nowego w sumie to mam mieszane uczucia i się nie wypowiem na temat koloru
To co robię w aucie na tym forum zawsze wiązało się z krytycznymi komentarzami ale akurat mi to nie przeszkadza

KMBak napisał(a):Hello Kitty!
- Od: 17 sty 2005, 21:18
- Auto: GMC Safari Hi-top , Skoda Fabia III 1,2 Tsi
Pajko napisał(a):To co robię w aucie na tym forum zawsze wiązało się z krytycznymi komentarzami ale akurat mi to nie przeszkadza![]()
Nie prawda... Akurat w Twoim projekcie podoba mi się chyba wszystko bo preferuję podobny styl, ale nie mam kasy, żeby szaleć tak jakbym chciał
Kolor fajny i chyba nic lepszego by się nie dało wymyśleć
ile czasu zajęło polakierowanie tego?
"Samochody to nie wszystko, ale bez nich wszystko jest niczym..."
---> JBC to mam trochę części do MX-6 KLDE <---
kamilspider napisał(a):Pajko napisał(a):To co robię w aucie na tym forum zawsze wiązało się z krytycznymi komentarzami ale akurat mi to nie przeszkadza![]()
Nie prawda... Akurat w Twoim projekcie podoba mi się chyba wszystko bo preferuję podobny styl, ale nie mam kasy, żeby szaleć tak jakbym chciał![]()
Kolor fajny i chyba nic lepszego by się nie dało wymyślećno chyba, że oczojebny zółty lub zielony
![]()
![]()
ile czasu zajęło polakierowanie tego?
Cieszy Mnie że innym się podoba .
Kolor miał być inny intensywny ale nie jaskrawy . I dla Mnie wyszedł idealnie , dojdzie osprzęt silnik i całkiem inaczej to będzie wyglądało
Co do lakierowania to chodzi ci o sam kolor czy całość z przygotowaniem i podkładem ?
Z przygotowaniem, ale to już po tym jak umyłeś komorę z brudu 
Okej , pomijam darcie elektronarzędziami do żywego
Pierwszy podkład około godzinki , kolejne półtora szlifowanie i matowienie . Kolejny etap to podkład z pistoletu około 40 min ? i dziś kolor 30-40 minut . Oczywiście wszystko robione w oddzielne dni
Pierwszy podkład około godzinki , kolejne półtora szlifowanie i matowienie . Kolejny etap to podkład z pistoletu około 40 min ? i dziś kolor 30-40 minut . Oczywiście wszystko robione w oddzielne dni
To i tak nieźle, żeby ogarnąć wszystkie zakamarki.
Czekam na dalsze mody
We wnętrzu też będzie jakaś rewolucja? Jakieś zegarki się pojawią? Np zamiast popielniczki czy kieszeni pod radiem?
Czekam na dalsze mody
We wnętrzu też będzie jakaś rewolucja? Jakieś zegarki się pojawią? Np zamiast popielniczki czy kieszeni pod radiem?
Dominator napisał(a):prawie jak krowka milka
no bez ubawu
Pytanie pewnie głupie ale silnik też będziesz malował? do takiej komory biały z napisami w kolorze komory byłby jak znalazł

- Od: 23 wrz 2005, 14:02
- Auto: Burbo Astina
Insane Y60
tekkenfan napisał(a):Dominator napisał(a):prawie jak krowka milka
no bez ubawu
Takie śmieszne skojarzenie mi naszło
no właśnie chodzi o to że ja miałem takie samo skojarzenie 

- Od: 23 wrz 2005, 14:02
- Auto: Burbo Astina
Insane Y60
Moje "Hello Kitty" nie było komentarzem w negatywnym tego słowa znaczeniu. Gratuluję podejścia do tematu i dobierania nietuzinkowych rozwiązań.
Jakieś 2-3 miechy przeczytałem cały wątek od deski do deski i teraz mocno Ci kibicuje...![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
Jakieś 2-3 miechy przeczytałem cały wątek od deski do deski i teraz mocno Ci kibicuje...
![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
-
Blue inside & red outside!
- Od: 12 lis 2011, 14:36
- Auto: Jest: Mazda 6 2.5 Sky-G SkyPassion 2016
Była: Mazda 3 1.6 MZR Kirei 2011