Pajko jakie dajesz ciśnienie w oponach na niskim profilu przy dużym naciągu? Standard czy większe?
Mazda 626 GE FS '92
Jest lepiej
Pajko jakie dajesz ciśnienie w oponach na niskim profilu przy dużym naciągu? Standard czy większe?
"Samochody to nie wszystko, ale bez nich wszystko jest niczym..."
---> JBC to mam trochę części do MX-6 KLDE <---
Coś tam się przejaśnia 
Nice, będziesz tłumił przy okazji ścianę grodziową? 
Są masy bitumiczne, które można malować, stąd pytaniePajko napisał(a):syfić wygłuszeniem .
no offence dude
oblivion napisał(a):Są masy bitumiczne, które można malować, stąd pytaniePajko napisał(a):syfić wygłuszeniem .![]()
no offence dude
Ale ja się nie obrażam , przepraszam jeżeli to tak zabrzmiało
Wiem że są takie wygłuszenia które można malować , ale Mi nie zależy na wygłuszeniu . Auto i tak było głośniejsze niż seria a w następnym sezonie będzie jeszcze głośniejsze zapewne po montażu przelotu i twinloop'a . Pod maską ma poprostu wyglądać bo tego autu brakowało , jak i wnętrza które też planuję ogarnąć przez ten roczny zastój .
- Od: 17 sty 2005, 21:18
- Auto: GMC Safari Hi-top , Skoda Fabia III 1,2 Tsi
Pajko napisał(a):Ale ja się nie obrażam , przepraszam jeżeli to tak zabrzmiało.

Trochę pracy i felgi będą super. A jaki w końcu będzie kolor rotora?
"Samochody to nie wszystko, ale bez nich wszystko jest niczym..."
Wygląda na malowanie ręczne i robotę soli (?)
Czy możesz nas zastrzelić ceną o ile to nie tajemnica?
Czy możesz nas zastrzelić ceną o ile to nie tajemnica?
Post pod postem , sorry
Dziś pomalowaliśmy komorę , wygląda to tak (zdjęcia robocze z telefonu , wychodząc rano do pracy zrobie lustrem)
Nie obyło się bez fuckup'a ale wszystko się poprawi tymbardziej że malowaliśmy z kumplem pierwszy raz w życiu

Dziś pomalowaliśmy komorę , wygląda to tak (zdjęcia robocze z telefonu , wychodząc rano do pracy zrobie lustrem)
Nie obyło się bez fuckup'a ale wszystko się poprawi tymbardziej że malowaliśmy z kumplem pierwszy raz w życiu

- Od: 17 sty 2005, 21:18
- Auto: GMC Safari Hi-top , Skoda Fabia III 1,2 Tsi