Mazda Xedos 6 CA KF 93'
A czarny środek był (może jeszcze jest) do wzięcia w szrocie niedaleko mnie za ...800 pln 
- Od: 17 sie 2009, 11:45
- Auto: Xedos 6 (ex)
Lexus GS300 II (ex)
Mazda 6 GJ 2,5
Z czarnymi plastykami o wiele lepiej sie prezentuje, chociaz ciekawi mnie, jakby wygladalo szczotkowane aluminium lub cos podobnego. Troche rozjasniloby wnetrze:)
Radio masz pewnie od kolegi sopel z Sieradza. Ciekawe, czy ono nie jezdzilo w mojej poprzedniej mazdzie kiedys
Pozdrawiam,
voytecku.
Radio masz pewnie od kolegi sopel z Sieradza. Ciekawe, czy ono nie jezdzilo w mojej poprzedniej mazdzie kiedys
Pozdrawiam,
voytecku.
voytecku napisał(a):Radio masz pewnie od kolegi sopel z Sieradza. Ciekawe, czy ono nie jezdzilo w mojej poprzedniej mazdzie kiedys
Już było takie jak kupowałem Xeda, nie wiem czy Deejay wie coś na temat pochodzenia tego radia. Ale jeśli to prawda to radio wróciło prawie,że do domu Sieradz jest niedaleko Łodzi
Dopisano 8 paź 2012, 17:31:
Mała zmiana, żółte halogeny
musze przyznac ze mi sie nie podoba, u siebie mam świecące na niebiesko (xenony 6000k) i niebieskie powalają
żółte takie właśnie staroświeckie
- Od: 22 lut 2009, 13:42
- Auto: Xedos 6 KLZE
Xedos 6 KF 99r
Setritus napisał(a):musze przyznac ze mi sie nie podoba, u siebie mam świecące na niebiesko (xenony 6000k) i niebieskie powalajążółte takie właśnie staroświeckie
Właśnie taki był zamiar
Dopisano 8 paź 2012, 20:04:
Teraz jest idealnie

voytecku napisał(a):ciekawi mnie, jakby wygladalo szczotkowane aluminium lub cos podobnego
Cholernie trudno jest dobrać coś co nie zepsuje tego wnętrza...
Sam już raz popsułem folią di-noc ale dało się zerwać bez obrażeń
Mateuszu a można kupić żółte xenony?
- Od: 17 sie 2009, 11:45
- Auto: Xedos 6 (ex)
Lexus GS300 II (ex)
Mazda 6 GJ 2,5
sylwo napisał(a):voytecku napisał(a):ciekawi mnie, jakby wygladalo szczotkowane aluminium lub cos podobnego
Cholernie trudno jest dobrać coś co nie zepsuje tego wnętrza...
Sam już raz popsułem folią di-noc ale dało się zerwać bez obrażeń
Mateuszu a można kupić żółte xenony?
Ależ ja nie napisałem, że mam żółte xenony
Ano są różne gusta, i mnie osobiście się nie podoba ta żółc:) ,środek fajnie wygląda na czarno bez tej okleiny.Co do radia ,to ja również go nie kupowałem, ale napewno zrobił to poprzednik przede mną , bo rozmawiałem z nim przy zakupie , powiedział, ze podobało mu się w milli takie radio ,wiec poszukał i zakupił do swojego X6.

- Od: 6 gru 2009, 12:35
- Auto: Mazda Xedos 9 TA Kl 95 r. +LPG
Xedos 9 TA KL 99 r. LPG :)
rclmati napisał(a):Coś wiesz na temat radia ?
Kupilem takie radio od kolegi sopel w lutym, umowilismy sie pod jakims supermarketem w Lodzi. Odsprzedalem mu to radio jakies 5 miesiecy pozniej, poniewaz zapragnalem miec u siebie model z wewnetrzna zmieniarka na 6CD (mialem zewnetrzna). Poniewaz droga do zamierzonego efektu jest dluga i wyboista, razem z takim radiem BOSE na 1CD, odsprzedalem mu rowniez swoje nowozakupione na 6CD
Mozliwe, ze to Twoje jezdzilo kiedys w mojej millenii
Pozdrawiam,
voytecku.
PS: Takie radia nie wystepowaly w milleniach, lecz w xedosach9.
Korzystając z ładnej, jesiennej pogody umyłem dokładnie swoją Madzie wraz z woskowaniem. Chciałbym jeszcze przed zimą glinkowanie zrobić, ale wszystko jest uzależnione od ilości wolnego czasu. Użyłem pasty Turtle Wax do metallicu. Przy okazji wybrałem się na małą sesję

A tutaj wcześniejsze z parku

A tutaj wcześniejsze z parku

oj widze duuuzo czasu poswiecasz xedowi
oby tak dalej

-
Dawid
- Od: 13 sty 2009, 00:13
- Auto: 323F BA Z5-->KL 95r
626 GE KL 92r
323F BA BP 94r
na niektórych zdjęciach masz powalający połysk lakieru, da się to zrobić funkcjami aparatu czy on wygląda tak na prawde? 
- Od: 22 lut 2009, 13:42
- Auto: Xedos 6 KLZE
Xedos 6 KF 99r
Ostatnie i pierwsze zdjęcie były edytowane, natomiast normalne zdjęcia nie oddają połysku i barwy lakieru tym bardziej tuż po wypastowaniu.
To zdjęcie najlepiej oddaje jak wygląda lakier, a co ciekawe nie było robione lustrzanką czy zaawansowanym kompaktem tylko telefonem

To zdjęcie najlepiej oddaje jak wygląda lakier, a co ciekawe nie było robione lustrzanką czy zaawansowanym kompaktem tylko telefonem
rclmati napisał(a):Ostatnie i pierwsze zdjęcie były edytowane, natomiast normalne zdjęcia nie oddają połysku i barwy lakieru tym bardziej tuż po wypastowaniu.
Sprobuj nalozyc 2-3 warstwy wosku Meguiars GoldClass albo NXT 2.0, efekt polysku bedzie jeszcze lepszy. Z drugiej strony masz troche jasny lakier i on nie pomaga w uzyskaniu takiego efektu.
Pozdrawiam,
voytecku.
Nie narzekam na brak połysku, jedynie zdjęcia nie oddają tego tak jakbym chciał to jedno. Drugie sam kolor jest taki, a nie inny więc cudów nie ma co się spodziewać. Na czarnym bądź niebieskim o wiele łatwiej jest
Na wiosnę zakupię i zobaczymy wtedy efekty, mam jeszcze zamiar glinkowanie zrobić bo przez pół roku jazdy po Łodzi i zgrai idiotów mam kilka rys, które grzecznie mówiąc mnie denerwują.
Na wiosnę zakupię i zobaczymy wtedy efekty, mam jeszcze zamiar glinkowanie zrobić bo przez pół roku jazdy po Łodzi i zgrai idiotów mam kilka rys, które grzecznie mówiąc mnie denerwują.